INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VFB STUTTGART

Află ce coleg al lui Marica de la Stuttgart se apucă de actorie!

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iunie 2009 00:00

Deşi a avut doar o apariţie sporadică în "Goal 2: Living the Dream", Jens Lehmann pare să-i fi convins pe producătorii filmului " Themba" să îi ofere un rol cu adevărat important.

Colegul lui Marica de la Stuttgart va juca rolul unui scouter în producţia bazată pe romanul cu acelaşi nume scris de autorul german Lutz van Dijk. Un tînăr în 11 ani încearcă să treacă de barierele sărăciei şi să ajungă unul dintre cei mai importanţi jucători sud-africani. Ajutat de John Jacobs (Lehmann), puştiul se impune şi reuşeşte să ajungă şi în naţionala ţării sale.

În ciuda faptului că filmul nu are încă o pagină proprie pe IMDB, lansarea sa în preajma Cupei Mondiale din 2010 pare să îi crească şansele la un loc onorabil în Box Office.

Jens Lehmann, 39 de ani, a evoluat de-a lungul carierei la echipe precum Schalke 04, AC Milan, Borussia Dortmund, Arsenal şi VFB Stuttgart, şi a îmbrăcat tricoul reprezentativei de 61 de ori.

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează