INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Află cine crede Zlatan Ibrahimovici că este cel mai valoros jucător din istoria recentă a Barcelonei!

Articol de GSP - Publicat luni, 12 octombrie 2009 00:00

Vedeta Barcelonei, Zlatan Ibrahimovici, spune că obiecvitul său în perioada pe care o va petrece pe Camp Nou este să facă în aşa fel încît fanii să-şi amintească de el peste ani şi recunoaşte că brazilianul Ronaldo este jucătorul care i-a influenţat cel mai mult stilul.

Chiar dacă a petrecut numai un sezon în Catalunya, Ronaldo este considerat de atacantul suedez unul dintre fotbaliştii cei mai importanţi din istoria grupării azulgrana.

"Ronaldo este cel mai complet jucător pe care l-am văzut vreodată. Îmi amintesc de echipa Barcelonei în care evolua Romario, apoi Ronaldo, şi cred că cei doi se numără printre cei mai valoroşi fotbalişti din toate timpurile.

Şi Stoichkov sau Eto'o au făcut lucruri importante la club, vreau să fiu şi eu printre numele care marchează istoria acestei mari echipe. Nu-mi place ideea de a fi al doilea, al treilea sau al patrulea, pentru mine e ca şi cum aş ieşi ultimul. Trebuie să fiu neapărat primul!", a spus Zlatan într-un interviu acordat revistei oficiale a Barcelonei.

Playtech: Veste BOMBĂ pentru Ianis Hagi! Scoțienii au făcut anunțul ȘOC: s-au dat de gol


Comentarii (15)
 •  26 Octombrie 2009, 17:46

RONALDINHO e primul in orice lista a barcelonei , echipa de azi e datorita lui in forma asta . pacat ca a durat putin spectacolul

 •  16 Octombrie 2009, 19:38

sa nu mai spui ca Pirlo e peste Xavi pe ce planeta Xavi este un geniu cel mai bun mijlocas din lume zimi unu care ii mai bun

 •  12 Octombrie 2009, 18:53

nu are rost sa ne certam pentru ca amandoi sunt niste jucatori extraordinari si sunt embleme la cluburile lor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează