INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Ahmet Calik, fostul coleg al lui Bogdan Stancu, a murit în accident rutier la 27 de ani + Mesajul lui Marius Şumudică

Ahmet Calik// Foto-IMAGO / Seskim Photo
Ahmet Calik// Foto-IMAGO / Seskim Photo

Articol de GSP - Publicat marti, 11 ianuarie 2022 12:06 / Actualizat marti, 11 ianuarie 2022 12:09

Ahmet Calik, fotbalistul lui Konyaspor, a murit într-un accident de circulație la vârsta de 27 de ani, anunță presa din Turcia.

Ahmet Çalik, fundașul central al lui Konyaspor, a murit într-un accident de circulație la vârsta de 27 de ani în Ankara. Accidentul a avut loc în jurul orei 09.00. Internaționalul turc a pierdut controlul autovehiculul pe autostrada Ankara-Niğde și s-a răsturnat în afara carosabilului. În urma primului control efectuat de paramedici s-a stabilit că fotbalistul, care se afla singur în mașină, a decedat pe loc.

Clubul de fotbal Konyaspor a confirmat informația: „Suntem profund întristați de pierderea lui Ahmet Çalik. Jucătorul nostru a câștigat dragostea fanilor și a orașului din prima zi în care a ajuns la clubul nostru. Condoleanțe tuturor, în special familiei fotbalistului”.

Ahmet Calik, fostul coleg al lui Bogdan Stancu, a murit în accident rutier la 27 de ani + Mesajul lui Marius Şumudică
Foto: @TransferWeb1

Șumudică și ministrul Sportului, primele reacții

Marius Șumudică, antrenorul lui Yeni Malatyaspor, a reacționat rapid când a auzit de tragedie: „Gândurile și rugăciunile mele se adresează familiei, prietenilor și colegilor lui Ahmet Çalik, precum și cluburilor la care a jucat și fanilor turci. Am fost șocat să aud vestea în această dimineață. Odihnească-se în pace!”

Ministrul tineretului și sportului, Mehmet Muharrem Kasapoglu, a reacționat și el: „Am aflat cu profund regret că fotbalistul Ahmet Calik a murit într-un accident de circulație pe autostrada Ankara - Nigde. Fie ca Dumnezeu să aibă milă de el, care a servit și în echipa noastră națională. Condoleanțe familiei sale, Konyaspor și întregii comunități de fotbal.”

Galatasaray, echipa națională a Turciei, precum și primul club său club, Genclerbirligi, au distribuit postări în care îi aduc un omagiu fotbalistului turc.

8 prezențea strâns Ahmet Calik în tricoul naționalei Turciei

Calik evolua pentru Konyaspor din octombrie 2020, atunci când a fost transferat de la Galatasaray. Fundașul turc a început fotbalul la Genclerbirligi, unde a fost coleg cu Bogdan Stancu în perioada 2013-2017.

Citește mai multe din fotbalul internațional:

Udinese contestă la comisii eșecul usturător cu Atalanta » Motivul invocat de clubul friulan

PSG și Real Madrid, luptă la baionetă pentru superfundașul lui Chelsea. Francezii ar fi trimis deja o ofertă oficială

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează