INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER LA UN PAS DE TITLU

Ajutor de la Lazio?! Roma speră ca eterna rivală s-o încurce pe Inter

Articol de - Publicat marti, 27 aprilie 2010 00:00

Sampdoria a schimbat liderul, oprind seria de 24 de jocuri fără eşec a Romei (2-1), şi trupa lui Ranieri a ajuns la mîna duşmanilor.

Ca să mai spere la titlu, ar trebui ca Inter să se împiedice duminică seară, pe "Olimpico", de Lazio, încă ameninţată cu retrogradarea şi ultimul obstacol serios în calea echipei lui Chivu. "N-o să pierdem cu Inter şi ne salvăm", a dat asigurări antrenorul Edy Reja. Cedarea şefiei a făcut-o pe preşedinta Rosella Sensi să acuze dur arbitrajul: "A luat decizii proaste în cele mai importante momente. Este nevoie de oameni pregătiţi şi profesionişti la anumite jocuri", Damato le-a refuzat "giallorossilor" două penaltyuri în prima repriză: la faultul lui Gastaldello asupra lui De Rossi şi la henţul comis de Zauri după centrarea lui Vucinici.

Scandal sexual şi cu Gerrard?
ANGLIA. Steven Gerrard li se alătură lui John Terry şi Ashley Cole în grupul internaţionalilor englezi implicaţi în scandaluri sexuale. După cum s-a dezvăluit pe redcafe.net, mijlocaşul de la Liverpool ar fi avut o relaţie cu o adolescentă de doar 16 ani. Legătura lor ar fi dat roade: puştoaica a rămas însărcinată. O decizie în privinţa păstrării copilului nu s-a luat. Cert este însă că, la aflarea veştii, soţia lui Gerrard, Alex Curran, a făcut mare scandal. Şi i-a plătit-o cu aceeaşi monedă: ea ar fi început o aventură cu Kris Commons, atacant la Derby County. (Constantin Popescu)

- Rooney a fost ales de către Asociaţia Fotbaliştilor Englezi cel mai bun jucător al stagiunii. Atacantul lui Manchester Utd a dat 34 de goluri în 42 de meciuri în toate competiţiile.
- Jose Mourinho a refuzat să fie selecţionerul Ghanei la Mondiale: "Merg în vacanţă, dar nu în Africa de Sud". Antrenorului lui Inter i se oferise un milion de dolari pentru o lună.
- Thierry Henry ştie reţeta calificării în finala Ligii. "Mourinho provoacă? Îl ştiu de atîţia ani din timpul duelurilor Chelsea - Arsenal şi trebuie ignorat", anunţă atacantul Barcelonei.
- Raul s-a accidentat la Zaragoza şi va rata restul sezonului. Atacantul de 32 de ani al lui Real Madrid are entorsă de gradul 2 la glezna dreaptă, cu afectarea ligamentelor.

- Hamburg l-a dat afară pe Bruno Labbadia cu două etape înaintea finalului de sezon. Antrenorului adus în vară i-a fost fatal eşecul de duminică (1-5) de la Hoffenheim.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  27 Aprilie 2010, 16:32
Postat de pe 27 Aprilie 2010, 04:26

Asta sperati voi . Inter va castiga si campionatul si Champions League ( la reverede cu barcelona ) .FORTZA INTER !!!

sunt de acord cu tine The X...Fortza INTER !!!

 •  27 Aprilie 2010, 07:56

sper din tot sufletul ca Lazio sa-i incurce, si cred ca se va si intampla asta, Roma luand astfel titlul Barca oricum le va da 3 pe Nou Camp iar inter se va alege cu fix pwla sezonul asta (ii arde Roma si in finala cupei Italiei)

 •  27 Aprilie 2010, 04:35

Fanii Barcelonei (echipa GSP) tare ar vrea sa se incurce Inter, macar in campionat. Pacat ca acum sunt in forma, si Roma nu mai sunt.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează