INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AL BATIN - AL SHABAB 1-2

Al Batin - Al Shabab 1-2 // VIDEO Marius Șumudică se impune în fața lui Ciprian Panait! Budescu și Găman, integraliști la oaspeți

Marius Șumudică, Al Shabab
Marius Șumudică, Al Shabab

Articol de GSP - Publicat joi, 11 aprilie 2019 21:01

Al Shabab, formația antrenată de Marius Șumudică, a trecut cu 2-1 de Al Batin, echipa lui Ciprian Panait.

Constantin Budescu și Vasilică Găman au fost integraliști în echipa lui Șumudică, dar protagonist a fost brazilianul Seba (26 de ani). Vârful a marcat o „dublă” în minutele 37 și 66.

Gazdele au ripostat tot printr-un brazilian. Crysan a marcat în minutul 83, dar reușita i-a fost anulată de VAR și de arbitrul Ravshan Irmatov. Atacantul lui Ciprian Panait a punctat într-un final, din penalty, în al patrulea minut de prelungire.

Al Shabab acumulează astfel 50 de puncte și își consolidează locul 3 în Arabia Saudită. Al Batin e penultima, cu 22 de puncte, la 5 de primul loc care asigură rămânerea în primul eșalon.

Al Batin - Al Shabab 1-2 (Crysan 90+4 pen./ Seba '37, '66)

Vezi AICI statistici de la meci

Vezi AICI programul etapei #27 din Arabia Saudită

Golurile meciului, în ordine cronologică:

Al Batin: Facchini - Al-Oneazi, Al-Mutairi, Tagliapietra, Zabbani - Kanabah, Baraka - Al-Johani, Jhonnattann, Al Shammari - Crysan
Antrenor: Ciprian Panait

Al Shabab: Awaji - Al Baqawi, Găman, Salem, Al Shammari - Antonio - Seba, Al Sulaiheem, Bossoufa, Budescu - Steve
Antrenor: Marius Șumudică

 
 

Vezi AICI clasamentul complet din Arabia Saudită

 vezi și:

Duckadam reacționează după ce Șumudică l-a numit «breloc»: „Nu mă deranjează! Mulți oameni păstrează un breloc dacă are valoare”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
ray51
ray51  •  12 Aprilie 2019, 10:41

Oricum ar fi rezultatele tin antrenorul. Nu-i asa? De ce s-ar intampla altfel cu tine? Ce ai facut pana acum nu e atat de rau precum ar fi tentati unii sa-ti submineze munca. Ai mai adaugat si cateva zerouri la contul personal. E bine. Relaxeaza-te !

131624217670160
Geani Muraru  •  12 Aprilie 2019, 08:57

Mai interesant este fotbalul din liga IV a romaneasca decat *** de campionat arabesc unde s-au afundat multe dintre sperantele fotbalului romanesc, Budescu, Stanciu etc

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

martinpen
martinpen  •  11 Aprilie 2019, 22:08

Si Panait l-a lasat pe Sumi sa castige?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează