INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GALATASARAY

Al treilea mandat? Gică Hagi e pe lista posibilor înlocuitori ai lui Cesare Prandelli la Galatasaray

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 04 octombrie 2014 13:53

Galatasaray doreşte să se despartă de tehnicianul Cesare Prandelli şi ar vrea să îl readucă pe Gică Hagi pentru un al treilea mandat pe banca ”leilor”, anunţă tuttomercatoweb.it.
"Galatasaray îi oferă puţine şanse lui Cesare Prandelli. Fostul antrenor al naţionalei Italiei nu a avut un impact pozitiv, iar echipa nu a progresat. Sînt contacte indirecte cu Valeri Karpin pentru succesiune, dar nu este o pistă uşoară. Aşa că prima soluţie este Gheorghe Hagi. Dacă Prandelli pleacă, la Galatasaray va sosi Hagi", a notat sursa citată.

În schimb, presa turcă precizează că Valeri Karpin ar fi prima opţiune a turcilor. Fost antrenor al echipei Spartak Moscova, Karpin o pregăteşte acum pe Mallorca, dar fără rezultate notabile. Mallorca este ultima în a doua ligă spaniolă, cu două puncte în şase etape.

Pandelli a preluat conducerea tehnic a lui Galatasaray în această vară. După patru etape, echipa ocupă locul 5 în campionat, cu şapte puncte, la trei puncte de liderul Akhisar Belediye. În Liga Campionilor, Glatasaray a remizat, scor 1-1, pe teren propriu, cu Anderlecht şi a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 4-1, de Arsenal Londra.

Hagi, acum manager tehnic la Viitorul, a mai antrenat pe Galatasaray de două ori şi a mai fost ofertat de gruparea din Istanbul. În sezonul 2004-2005, el  a cîştigat Cupa Turciei, singurul trofeu din cariera lui de antrenor. În octombrie 2010, Hagi şi-a început al doilea mandat la Galatasaray, unde a stat pînă la 25 martie 2011.

În urmă cu un an, fostul căpitan ale echipei naţionale anunţa că a refuzat oferta de antrena echipa Galatasaray după demiterea lui Fatih Terim, deoarece a hotărît de mai mult timp să nu mai preia formaţii după startul sezonului.

Sursă: Mediafax

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (16)
ricco
ricco  •  05 Octombrie 2014, 01:31

Daca, impotriva oricarei urme de bun simt, Hagi va fi readus antrenor la Galatasaray, cu siguranta Hagi va deveni "regele" absolut nu numai al "perlelor" dar si al IMBECILITATII UMANE... E trist, foarte trist cind omul NU-SI CUNOASTE LIMITELE sau refuza sa le accepte...

dtdr
dtdr  •  04 Octombrie 2014, 22:24

Daca are minte stă linistit la Viitorul ca de aici n+are cine sa+l concedieye !!

gicapuia
gicapuia  •  04 Octombrie 2014, 21:44

Astia de la Galata nu au priceput ca fotbalistul Hagi s-a lasat de jucat fotbal. Antreonorul Hagi este cu totul si cu totul altcineva.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează