INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL

A înghițit 40 de pastile după ce l-a prins pe fotbalist cu amanta: „Al doilea glonț pe care i-l oferi cuiva care nu te-a nimerit!”

Irene Garcia Moreno +14   FOTO
Irene Garcia Moreno

Articol de GSP - Publicat marti, 09 martie 2021 09:55 / Actualizat marti, 09 martie 2021 17:29

Pavel Mamaev (32 de ani) și-a împins soția la suicid după ce mijlocașul lui Rostov a înșelat-o în Spania în cantonament.

Alana a înghițit 40 de pilule și le-a zis prietenilor că vrea să moară, fiind transportată la spital. Ea l-a prins cu amanta, Irene Garcia Moreno, model și avocat spaniol de 29 de ani, și i-a publicat pe Instagram numărul de telefon, pozele cu pașaportul, în jacuzzi și cu toate conversațiile lor.

„Uneori, a doua șansă înseamnă al doilea glonț pe care i-l oferi cuiva care nu te-a nimerit!”, îl acuză Alana, aluzie la închisoarea făcută de Pavel în 2019.

Pavel Mamaev, aproape un an la închisoare

Pavel Mamaev a fost eliberat din închisoare pe 17 septembrie 2019. El a petrecut aproape un an după gratii alături de Aleksandr Kokorin, cei doi fotbaliști fiind acuzați de agresiune și huliganism. Mamaev și-a continuat cariera după eliberare și din septembrie 2019 joacă la Rostov, pentru care a adunat doar 16 meciuri și 4 goluri.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează