INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

ALERTĂ în Italia: meciurile din Serie B, în pericol din cauza epidemiei de coronavirus! Meci suspendat pentru Vasile Mogoș

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 februarie 2020 16:17

Primele cazuri de coronavirus și-au făcut apariția în Italia, iar sportul din Peninsulă este serios afectat.

Majoritatea ligilor inferioare de fotbal și-au amânat deja toate etapele, iar cele 51 de cazuri în care coronavirusul a fost depistat (39 doar în Lombardia) au produs efecte și în Serie B. Astfel, meciul Ascoli - Cremonese a fost amânat.Stadionul e un pericol pentru toată lumea!”, a declarat patronul gazdelor, conform Gazzetta dello Sport. 

  • Numărul celor infectați cu coronavirus crește galopant în Italia, conform Libertatea;
  • Sunt doi morți înregistrați în Peninsulă și în jur de 50 de oameni îmbolnăviți, deși în urmă cu 24h erau doar câteva cazuri. 

Meciul Ascoli-Cremonese SUSPENDAT din cauza epidemiei de coronavirus

78 de suporteri ai celor de la Cremonese, echipa la care joacă Vasile Mogoș, au făcut deplasarea la Ascoli, însă aceștia s-au întors acasă cu mai multe autobuze speciale. 

Toate meciurile care trebuiau să se dispute în zona Lombardiei sunt în pericol să fie anulate, anunță presa din Italia. De asemena, se discută în aceste ore dacă partidele din Serie A ar putea fi reprogramate.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
persanu
persanu  •  22 Februarie 2020, 17:37

Sunt niste masuri luate așa sa nu se zica ca nu se iau. Virusul a inceput inca din luna Decembrie, abia atunci parca sa semnalat primul caz de corona virus. Până s-a inchis orașul a durat inca vreo lună, timp destul ca oamenii sa circule in aglomerație iar după aceea sa plece in diferite parti ale lumii, ținând cont ca virusul are o perioada de incubație de 4 săptămâni iar in perioada de incubație virusul este transmisibil avioanele au tot circulat, cetățenii din focar au plecat in toata China iar întâlnirea cu turiștii a fost inevitabilă. Daca ar fi fost atât de grav precum se spune astăzi ar fi trebuit sa avem peste 1 milion de oameni infectați declarați si alte 5 milioane nedeclarate. Un simplu strănut al unui om infectat într-un autobuz acela lasă virusul in autobuz timp de 24 de ore, timp enorm in care sute de oameni circulă și au șansa să-l il colecteze si să-l dea mai departe. Personal cred ca se ascunde cu totul si cu totul altceva in spatele aceste propagande cu virusul, ce nu știu. Dar ce stiu clar este ca de o gripa simplă au fost ani in care s-a murit aproximativ in același număr ca cei declarați ca au murit din cauza virusului din Wuhan. Si tot ei spun că se transmite mult mai usor acest virus decât orice altceva... Ăștia opresc meciurile din liga 2 dar alea din liga1? Unde sunt mai mulți suporteri... Pare asa a glonț orb

mateodamiano7
mateodamiano7  •  22 Februarie 2020, 17:32

in curand, premiera orwelliana si in Rumanisthan! "1984 - la tine acasa!"

2232881937020427
Mihai Narcis Panait  •  22 Februarie 2020, 16:41

Daca,sa ajuns la acesta situație foarte grava ,în Italia este o chestiune de timp sa fie adus sa ajungă si in Romania.,care v-om fi in mare pericol.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează