INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Alex Ferguson și-a construit în 10 săptămâni un Old Trafford în miniatură

Așa arată reproducerea în miniatură a lui Old Trafford
Așa arată reproducerea în miniatură a lui Old Trafford

Articol de - Publicat miercuri, 27 mai 2020 12:53

Alex Ferguson (78 de ani), fostul legendar manager al lui Man. United, și-a făcut de lucru zece săptămâni cu replica de 250 de lire a „Teatrului Viselor”, unde în 27 de ani a creat o echipă uriașă.

Sir Alex Ferguson nu s-a plictisit în carantină și nici n-a dus dorul lui United. Pentru că nu a putut să mai meargă pe Old Trafford, s-a gândit să aducă stadionul acasă! Fostul legendar manager al echipei din Manchester, retras în 2013, a descoperit online o replică Lego a „Teatrului Viselor" și i-a rugat pe cei de la club să i-o expedieze. 

„Dacă scoțianului de 78 de ani i-au trebuit 27 de ani să ridice un imperiu, acum i-au ajuns zece săptămâni să reconstruiască arena!", a scris The Sun.

Alex Ferguson și-a construit în 10 săptămâni un Old Trafford în miniatură

Pariu câștigat de Ole Gunnar Solskjaer

A fost o provocare pentru Ferguson să asambleze cele 3.898 de piese ale puzzle-ului care nu a costat decât 250 de lire sterline. Dar așa a respectat legile britanice și s-a ferit de pericolul grav al infectării cu coronavirus. Micul Old Trafford din plastic are și statuia dedicată lui și tribuna care-i poartă numele! 

Nu e primul antrenor al „Diavolilor Roșii" care a făcut asta. Ole Gunnar Solskaer a recunoscut că a făcut un pariu cu fostul căpitan Bryan Robson pentru a construi stadionul din Lego: „Am reușit, sau mai bine noi am reușit, pentru că familia a făcut-o. Eu n-aveam răbdare!".

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Mario Balotelli a dat-o din nou în bară! De ce vrea Brescia să-l dea afară

Genk își recunoaște gafa: „Din această cauză am șters articolul de pe site”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează