INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Alisson a marcat golul care o poate duce pe Liverpool în Ligă și a izbucnit în lacrimi: „Unele lucruri nu pot fi explicate, este voința lui Dumnezeu”

Alisson Becker (28 de ani), portarul celor de la Liverpool, a marcat golul victoriei în deplasarea cu West Brom, scor 2-1, la ultima acțiune a meciului. +9   FOTO
Alisson Becker (28 de ani), portarul celor de la Liverpool, a marcat golul victoriei în deplasarea cu West Brom, scor 2-1, la ultima acțiune a meciului.

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 mai 2021 20:35 / Actualizat duminica, 16 mai 2021 21:39

Alisson Becker (28 de ani), portarul celor de la Liverpool, a marcat golul victoriei în deplasarea cu West Brom, scor 2-1, la ultima acțiune a meciului. 

Liverpool luptă cu Leicester și Chelsea pentru ultimele două locuri de Liga Campionilor. „Cormoranii” au fost astăzi la câteva secunde să rateze obiectivul, dar au fost salvați de portarul Alisson.

Portarul Allison, erou în West Brom - Liverpool

Liverpool s-a chinuit în fața deja retrogradatei West Brom. Gazdele au deschis scorul după exact un sfert de oră, prin atacantul Robson-Kanu. Starurile „cormoranilor”, Mane și Salah, au colaborat pentru reușita de 1-1, în minutul 33. Egipteanul a fost la finalizare și l-a egalat pe Kane în clasamentul golgeterilor din Premier League. 

+5 FOTO

Liverpool a presat steril în repriza secundă. Alexander-Arnold și Wijnaldum au avut două șanse mari în ultimele 10 minute, dar nu au nimerit poarta. Reușita izbăvitoare a venit la ultima acțiune. Alisson a primit permisiunea lui Klopp de a urca în careul advers, a destabilizat sistemul de marcaj al lui Allardyce și a reluat cu capul din 6 metri, nemarcat.

VIDEO Alisson, gol în West Brom - Liverpool. Rezumatul meciului

Alisson, interviu emoționant

Alisson și-a pierdut tatăl în luna februarie a acestui an, într-un accidentat petrecut în țara natală, Brazilia. Portarul lui Liverpool s-a emoționat în momentul în care a vorbit despre el.

Sunt prea emoționat, în ultimele luni mi s-au întâmplat unele lucruri, mie și familiei mele. Fotbalul e viața mea. Joc de când mă știu. Jucam mereu cu tatăl meu. Sper că a văzut asta, acolo, sus, cu Dumnezeu. 

Uneori lupți, lupți și nu vine golul. Așa a fost astăzi. Mă bucur atât de mult că i-am ajutat. Au alergat atât de mult. Nu pot fi mai fericit de atât. Am încercat să mă uit pe bancă, nimeni nu se uită. Apoi am primit acceptul. A fost momentul perfect. Centrarea a fost ideală, eu doar am pus capul. A fost unul dintre cele mai frumoase goluri pe care le-am văzut, sigur e cel mai frumos marcat, pentru că e primul.

Unele lucruri în viața nu pot fi explicate. Este pur și simplu dorința lui Dumnezeu. Am stat departe de interviuri multă vreme. Mereu mă emoționez când discut despre tatăl meu. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost aproape de mine. Chiar și cei de la Everton, Manchester City, Chelsea, mi-au trimis scrisori de susținere. Dumnezeu așa ne arată iubirea lui, prin oameni.
- Alisson, portar Liverpool

Citește și alte știri din fotbalul european: 

DEBUT Theodor Corbeanu a debutat în Premier League, sub ochii lui Bale și Harry Kane

VIDEO Ianis Hagi, primele declarații după ce a ieșit campion cu Rangers: „Am simțit gustul succesului, iar acum suntem înfometați”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
respect_ureche
respect_ureche  •  17 Mai 2021, 00:10

bravoooooooooo bah ureche a lu Liverpool !!!

teddyw
teddyw  •  16 Mai 2021, 22:11
Postat de anticircotas pe 16 Mai 2021, 21:44

Mda, celor de la WBA li s-a anulat un gol perfect valabil la 1-1; aşa e cu echipele mici. Şi retrogradate, pe deasupra...

care gol valabil, mitica? pe cel de la WBA care se afla in offside in fata portarului si-l obstructiona nu-l pui la socoteala?

ripensistu
ripensistu  •  16 Mai 2021, 21:55
Postat de george_br pe 16 Mai 2021, 21:42

Ai dat cu bata-n balta! Dar ce-ai mai plesnit-o!

Tot cu establishment-u', tot cu establishment-u'?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează