INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL

Anamaria Prodan, la INML după bătaia cu Reghecampf! A ieșit șchiopătând, a fost sprijinită de o prietenă și avea brațul bandajat

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2022 14:09 / Actualizat luni, 26 septembrie 2022 16:25

Implicată într-un scandal cu Laurențiu Reghecampf, cu care s-a bătut în plină stradă, Anamaria Prodan s-a dus la INML pentru a obține un certificat medico-legal.

La 3 zile după ce s-au bătut în Snagov, Anamaria Prodan s-a prezentat la Institutul Național de Medicină Legală, așa cum a făcut și Reghe sâmbătă.

Șefii lui Neftchi Baku l-au contactat pe Laurențiu Reghecampf, după episodul violent cu Anamaria Prodan. Ce le-a spus antrenorul
SCANDAL
Șefii lui Neftchi Baku l-au contactat pe Laurențiu Reghecampf, după episodul violent cu Anamaria Prodan. Ce le-a spus antrenorul

Anamaria Prodan, la INML după bătaia cu Laurențiu Reghecampf

Pe imaginile publicate de România TV, se vede cum Anamaria Prodan are brațul imobilizat și merge șchiopătând, fiind ajutată de o prietenă.

Pentru moment nu se știe ce diagnostic i-au pus medicii impresarei și nici cât de grave sunt urmările scandalului cu Reghe,

Anamaria Prodan, la INML după bătaia cu Reghecampf! A ieșit șchiopătând, a fost sprijinită de o prietenă și avea brațul bandajat

Azi, termen în procesul Reghecampf - Anamaria Prodan

Azi, Laurențiu Reghecampf s-a prezentat în fața judecătorilor, având termen în procesul de divorț. Potrivit sursei citate, Anamaria Prodan ar intenționa să nu se prezinte azi la Tribunal.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, bătaie în plină stradă

Vineri seară, în jurul orei 20:00, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, aflați în plin proces de divorț, au ajuns la o altercație fizică în urma unui conflict domestic care a escaladat. 

Pe imagini se vede cum Anamaria Prodan îi arată fostului ei partener ecranul telefonului înainte ca cei doi să se lovească reciproc. Reghe a părut că vrea să plece, a fost oprit însă de Ana, iar ulterior conflictul a degenerat într-o altercație reprobabilă.

+45 FOTO

La audierile de la poliție conform surselor GSP, Anamaria Prodan a afirmat că Reghe a venit la Snagov cu o invitație de botez adresată unuia dintre vecinii impresarei. Varianta acesteia: ea-l acuză pe Reghecampf că s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice, că ar fi intrat peste ea în casă și că ar fi început s-o înjure și s-o lovească pe fosta soție.

VIDEO Bătaia dintre Anamaria Prodan și Reghecampf

Citește și: 

Ce i-a arătat Anamaria Prodan pe telefon lui Reghecampf: „Mă înjura cu mâinile la spate”

Gigi Becali, prima reacție după bătaia dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan: „Ce să faci, tată?”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (32)
alenb
alenb  •  26 Septembrie 2022, 22:55

Reghe trebuie sa fie atent cu *** *** ***, e in stare sa se tranteasca in fata masinii lui si sa pretinda ca el a dat cu masina peste ea :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sibman
sibman  •  26 Septembrie 2022, 21:31

Circara si falsa.

Moshu
Moshu  •  26 Septembrie 2022, 21:20

Bre ce meserias e Reghe,i-a dat un sfert de palma cu efect intarziat,imediat dupa, nu avea nimic si tipa la ala din masina daca a filmat tot, siiii dupa 24 de ceasuri i-a plesnit o mana si-un picior ! Danila Prepeleac era mic copil pe linga Reghe !

Vezi toate comentariile (32)
Comentează