INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Ancelotti: "Avem echipă bună, interzicerea transferurilor nu e o problemă!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 septembrie 2009 00:00

Antrenorul lui Chelsea Londra, Carlo Ancelotti, a afirmat că speră ca echipa sa să câştige apelul după ce FIFA i-a interzis clubului să mai efectueze transferuri până în ianuarie 2011, informează ediţia online a The Guardian.

Decizia forului mondial a venit după ce gruparea a comis unele nereguli în transferul tânărului Gael Kakuta, iar clubul Lens a făcut plângere la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

"Această sancţiune a fost o surpriză pentru mine, dar vom face apel şi sper ca rezultatul să fie unul bun. Îmi doresc ca decizia să fie anulată. Interzicerea transferurilor nu este o problemă pentru că avem o echipă foarte bună şi jucători valoroşi, dar rămâne să vedem ce facem în viitor", a spus Ancelotti.

Tehnicianul a adăugat că nu a discutat cu patronul Roman Abramovici despre această situaţie şi consideră că nu este necesar să o facă.

"A fost foarte important pentru noi că am prelungit contractele jucătorilor importanţi, dar această strategie a fost pentru viitorul clubului. Este bine că îi vom avea la dispoziţie în anii următori pe John Terry, Frank Lampard, Didier Drogba şi Ashley Cole. Urmează o perioadă foarte importantă pentru noi, dar ne vom descurca", a explicat italianul.

NewsIn

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
craiovax
craiovax  •  12 Septembrie 2009, 15:07

chelsea e cea mai tare taceti invidiosilorr

 •  12 Septembrie 2009, 14:41

Cand o sa inceapa problemele nu o sa mai aiba aceeasi parere.Sunt totusi 2 ani in care nu poti sa transferi nimic.Vedetele lor sunt trecute de prima tinerete,iar din pepiniera nu vad vreo mare scula....

craiovax
craiovax  •  12 Septembrie 2009, 09:04

asa si trebuie...bravo baieti,castigam tot anu ista si azi o umilim pe sotoke,go go blue

Vezi toate comentariile (3)
Comentează