INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Andrei Ciolacu, noi detalii din Malta despre cazul Devis Mangia: „Se mai iau declarații de la jucători, se verifică probele!”

Devis Mangia, fostul antrenor al celor de la CSU Craiova
Devis Mangia, fostul antrenor al celor de la CSU Craiova

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2022 12:55

Atacantul Andrei Ciolacu (30 de ani), fostul jucător al celor de la Rapid, ASA Târgu Mureș, Metaloglobus și FCU Craiova 1948, în prezent la Floriana La Valletta, locul 7 din campionatul Maltei, a comentat la GSP Live, emisiune moderată de jurnalistul Costin Ștucan, despre cazul Devis Mangia, acuzat în mai multe rânduri de hărțuire sexuală, atât în România, cât și în Malta. 

Scuffet, aproape de perfecțiune » Notele după victoria uriașă a celor de la CFR Cluj cu Slavia Praga
SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ 0-1
Scuffet, aproape de perfecțiune » Notele după victoria uriașă a celor de la CFR Cluj cu Slavia Praga

Andrei Ciolacu: „Am auzit zvonuri când eram la Craiova”

Andrei Ciolacu a menționat că auzise de astfel de zvonuri legate de cazul Devis Mangia-Răzvan Popa încă de când acesta evolua la FCU Craiova 1948, rivala din oraș a celor de la CSU Craiova, grupare unde Mangia a activat între mai 2017 și aprilie 2019. 

„Am auzit zvonuri când eram eu la Craiova. Am luat-o ca o glumă toți, le-am catalogat drept zvonuri. Dar când auzi deja de la trei surse și începi să verifici informația începi să crezi că este adevărat. 

Inițial, a fost acest comunicat (n.r. - al Federației Malteze de Fotbal) că îi este suspendat contractul. Am crezut că s-a întâmplat asta pentru că a ratat locul 1 din grupa de Nations League. Mangia a înregistrat cea mai mare serie de meciuri fără înfrângere din istoria naționalei Maltei, de 7 meciuri”, a declarat Andrei Ciolacu la GSP Live.

„Nu-și explică cum s-a întâmplat asta (n.r. - cei din fotbalul maltez), au fost surprinși, mai ales că vine după un incident ce s-a petrecut în urmă cu un an. Fotbalul și federația așteaptă soluționarea acestui caz, se mai iau niște declarații de la jucători, se verifică probele. 

Din informațiile pe care le am, un singur jucător a depus plângere”, a adăugat Andrei Ciolacu.

VIDEO EXCLUSIV. Andrei Ciolacu despre cazul „Mangia”: „E ușor să zici cum ai fi reacționat tu, dar nu se știe niciodată”

Andrei Ciolacu: „Consider ca dacă aș fi pus într-o astfel de situație aș riposta imediat”

Andrei Ciolacu a spus și cum ar fi reacționat acesta dacă ar fi fost în locul lui Răzvan Popa:

„Consider că dacă aș fi pus într-o astfel de situație, aș riposta imediat, m-aș face auzit. Sindicatul fotbaliștilor are anumite linii telefonice și sunt pregătiți să îți sară în ajutor dacă ai nevoie. În fotbal este o practică obișnuită să ai discuții individuale cu antrenorul în cantonament, înainte de meci. 

Am purtat și discuții amicale, cum este viața mea, dar niciodată ceva deplasat.Până la urmă esti într-un colectiv, într-o familie, este normal să legi anumite relații, dacă nu de prietenie, de colegialitate. Cred că orice conversație are scopul de a face colectivul unul mai unit”, a completat Andrei Ciolacu.

„Ieși din cameră, refuzi orice întâlnire ulterioară și vorbești a doua zi, cu conducerea, cu părinții (n.r. - a fost întrebat cum ar fi ripostat dacă s-ar fi aflat în postura lui Răzvan Popa). Dacă sunt abuzat vorbesc”, a mai spus Ciolacu.

Dacă am ajuns să ne fie frică să vorbim că suntem abuzați în fotbalul românesc, atunci suntem rău de tot. Încă sper că ne putem vindeca și nu este chiar atât de neagră realitatea precum o prezentăm noi acum.
- Andrei Ciolacu

Citește și alte articole:

Discurs nemilos al lui Ciprian Marica, după umilința trăită de FCSB în Danemarca: „Jale și prăpăd, o rușine pentru România” » Nici Dică n-a scăpat: „Merită să te faci de râs în halul ăsta?”

Danezii râd de FCSB, după „corecția” aplicată de Silkeborg: „Ce demonstrație! Românii au fost lamentabili, o echipă amputată”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bombon
bombon  •  07 Octombrie 2022, 13:37

Am inteles ca Meme avea postere cu Devis Mangia cat a stat la puscarie.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează