INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Andres Iniesta îl avertizează pe Coutinho: 'Nu va exista niciodată un jucător care să mă dea afară de aici!'

Iniesta, foto: reuters
Iniesta, foto: reuters

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat vineri, 12 ianuarie 2018 20:12

Andres Iniesta, căpitanul Barcelonei, a avut mai multe probleme medicale în ultima perioadă, iar odată cu venirea lui Phillipe Coutinho, a fost vehiculată ipoteza prin care Don Andres ar urma să se retragă de la formaţia blaugrana. Fals, potrivit campionului mondial cu Spania, care a negat vehement această variantă.

În vârstă de 33 de ani, Iniesta şi-a dedicat întreaga carieră Barcelonei, pentru care a strâns deja 645 de meciuri, fiind al doilea jucător din istoria catalanilor ca număr de prezenţe, după Xavi. Chiar dacă a atins o vârstă mai înaintată, iar trupa de pe Camp Nou tocmai l-a achiziţionat pe Coutinho, de la Liverpool, care evoluează pe o poziţie asemănătoare cu a lui, mijlocaşul spune că este fericit la Barcelona şi niciun jucător nu îl poate determina să se retragă de la acest club.

"Întotdeauna am spus că doar cei mai buni pot juca la această echipă, ceea ce îl face pe Coutinho unul dintre cei mai buni. Este tânăr, are un talent înnăscut, iar Barcelona este un club la care poate creşte în continuare.

Aici, nu va exista niciodată un jucător care să mă facă să mă retrag sau să mă dea afară. La 33 de ani, nu aceasta este problema mea. Coutinho a venit pentru a aduce un plus. Sunt fericit că el este unul dintre cei mai buni fotbalişti pe acea poziţie.

Are calităţile pe care noi le căutăm. Este rapid, tehnic, pasează foarte bine, îşi foloseşte ambele picioare excelent, îşi creează ocazii de gol şi marchează din ele. Va avea parte de un mediu foarte bun pentru a creşte aici", a declarat Iniesta pentru postul de radio Onda Cero, potrivit DailyStar.

În vârstă de 25 de ani, Coutinho nu a apucat să debuteze încă pentru Barcelona, brazilianul recuperându-se după o accidentare suferită la coapsa dreaptă.

120.000.000 €este suma plătită de Barcelona lui Liverpool pentru Coutinho, transferul putând să ajungă la 160 de milioane, în urma clauzelor din contract

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  13 Ianuarie 2018, 09:18

Ce spune Iniesta si ce scrie autorul in titlu...ti-e sila

Vezi toate comentariile (1)
Comentează