INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LANSARE

Andres Iniesta vine la amicalul Dinamo-Barcelona cu cele mai moderne ghete de fotbal!

Articol de GSP - Publicat marti, 24 iulie 2012 00:00 / Actualizat marti, 24 iulie 2012 17:56

Cine este maestrul de la mijlocul terenului? Jucătorul care preia şi controlează impecabil mingea, creează spaţii, are viziunea jocului şi îşi pune coechipierii in pozitii favorabile. Conducători de joc consacraţi au ales să folosească noua gheată CTR 360 Maestri III, printre ei aflîndu-se Andres Iniesta, jucătorul echipei FC Barcelona. Astfel, acesta va fi primul jucător care va juca la Bucureşti pe 11 august contra lui Dinamo cu noile ghete abia lansate.

Noua gheată este reproiectată pentru a oferi un control îmbunătăţit, aderenţă crescută la suprafaţa de joc, suport lateral şi o greutate scăzută. Gheata este realizată dintr-o nouă generaţie de material care-i conferă precizie şi durabilitate.

Zona tridimensională de preluare şi control a fost redesenată pentru a creşte suprafaţa de contact cu mingea şi implicit îmbunătăţirea preciziei şi optimizarea recepţiei paselor. Şireturile sînt pozitionate asimetric pentru a creşte suprafaţa de contact cu mingea. De asemenea, suprafaţa exterioară este texturată pentru a mări aderenşa şi creşte precizia şi controlul.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează