INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Anghel Iordănescu, impresionat de Cristiano Ronaldo » Ce l-a uimit cel mai tare pe selecţioner la antrenamentele Realului

Foto: Realmadrid.com
Foto: Realmadrid.com

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 14 ianuarie 2015 18:57

Anghel Iordănescu este în această perioadă într-un stagiu de pregătire la campioana Europei, Real Madrid, unde a rămas cu gura căscată de cele găsite acolo.
"Generalul" a fost impresionat de devotamentul arătat de Cristiano Ronaldo, după ce portughezul a rămas pe teren şi după încheierea antrenamentului, dorindu-şi să recupereze ziua pierdută în care a fost să-şi ridice trofeul Balonului de Aur de la Zurich.

"I-au pus o lojă la dispoziţie, să urmărească antrenamentul, dar Ancelotti l-a chemat pe teren. A rămas impresionat de profesionalismul lui Cristiano Ronaldo, care a mai rămas după antrenament încă o oră, singur, ca să recupereze faptul că pierduse antrenamentul de luni, cînd a fost la Gala FIFA de la Zurich", a spus Anghel Iordănescu, conform Digisport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
hoze
hoze  •  14 Ianuarie 2015, 17:00

Fara constatarea asta eram terminati! Multumim GSP! Sunteti cei mai tari! Sunteti cei mai tari! NOT!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează