INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FOTBALIȘTI

Cristiano Ronaldo, luat la țintă de fostul atacant de la Real Madrid: „Cel mai bun din istorie? Destul teatru, nu e nici în TOP 5!”

De la revenirea la Manchester United, Cristiano Ronaldo a înscris 6 goluri în 8 meciuri // foto: Guliver/gettyimages
De la revenirea la Manchester United, Cristiano Ronaldo a înscris 6 goluri în 8 meciuri // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 octombrie 2021 08:36 / Actualizat vineri, 22 octombrie 2021 08:51

Antonio Cassano (39 de ani), ex-atacant la echipe precum AS Roma, Real Madrid, AC Milan și Inter, este de părere că portughezul Cristiano Ronaldo (36) nu se numără printre cei mai buni 5 fotbaliști ai tuturor timpurilor.

Declarațiile lui Cassano au venit ca răspuns la ceea ce a declarat Jorge Mendes, impresarul și prietenul apropiat al lui Cristiano Ronaldo. Mendes a susținut că Ronaldo merită Balonul de Aur, fiind cel mai bun jucător din istoria fotbalului.

Cassano nu îi împărtășește opinia: „Destul teatru! Este Cristiano Ronaldo cel mai bun din istorie? Nu e nici măcar în TOP 5! Messi, Pele, Maradona, Cruyff și Ronaldo sunt la alt nivel”, a spus Cassano la Bobo TV, canalul Twitch al fostului atacant italian Christian Vieri.

Ce declarase Jorge Mendes spre Cristiano Ronaldo

Statisticile legate de numele lui Cristiano Ronaldo vorbesc de la sine. Ar trebui să fie suficiente pentru ca el să câștige alt Balon de Aur, în opinia mea. 

Totalul absolut remarcabil de 115 goluri pe care le-a marcat pentru echipa națională a Portugaliei îl face să fie deținătorul recordului în fotbalul masculin internațional. În acest an a doborât acest record, căruia i-l poate adăuga pe acela de a fi cel mai bun marcator din istoria fotbalului profesionist. 

Toate aceste realizări, care reprezintă cele mai mari performanțe din istoria fotbalului, ar trebui să fie decisive în acordarea trofeului, cum el continuă să demonstreze că este, fără dubii, cel mai bun jucător din istorie.

Cristiano Ronaldo se află printre cei 30 de jucători nominalizați la Balonul de Aur pentru anul 2021. France Football, publicația care acordă renumita distincție, va anunța câștigătorul într-o ceremonie ce va avea loc pe 29 noiembrie. Până atunci, lista scurtă, cu cei 3 finaliști, va fi anunțată. 

Favoriții la trofeu în acest an sunt Lionel Messi și Robert Lewandowski, dar în discuție se află și Jorginho și Karim Benzema. 

Antonio Cassano și-a început cariera de seniori la Bari, în 1999. Doi ani mai târziu, AS Roma l-a cumpărat cu 31 de milioane de euro, iar peste 5 ani a făcut pasul la Real Madrid. Nu s-a impus în tricoul „blanco”, iar spaniolii au renunțat la serviciile sale după un sezon. În cele 515 meciuri jucate la echipele de club, Cassano a înscris 139 de goluri și a pasat decisiv de 95 de ori.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Cum a apărut Fernando Torres la meciul lui Atletico Madrid: „Zici că e photoshopat!”

Olimpiu Moruțan, pe buzele tuturor în Turcia! Decisiv în cele 19 minute jucate: „Câți jucători din lume pot face asta cu o asemenea ușurință?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ucluj2011
ucluj2011  •  22 Octombrie 2021, 11:53

Antonio Cassano este un clovn. Cristiano Ronaldo ESTE cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor d.p.d.v. al cifrelor incredibile și unice și al golurilor și recordurilor doborâte de acesta , deci orice antrenor , orice președinte de club , și orice suporter al oricărei echipe și l-ar dori pe Cristiano Ronaldo la echipa lor înaintea ORICĂRUI ALT fotbalist. Dacă ne referim la Ffotbalist ca... FOTBALIST, deci făcând excepție de cifrele ireale pe care Cristiano le are , întradevăr nu este cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor , dar în TOP 5 în mod SIGUR este. Cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor a fost MARELE MARADONA urmat îndeaproape de MARELE PELE. Oricum , Balonul de Aur , în mod SIGUR î-l merită anul acesta!!! Cine altcineva să-l merite?!? Mbappe? Messi?... hai să fim serioși!!! POATE Benzema , dacă nu Cristiano Ronaldo!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează