INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARI

Antonio Conte o va antrena pe Bari şi în sezonul viitor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iunie 2009 00:00

Fostul internaţional italian, Antonio Conte, a ajuns la un acord cu reprezentanţii lui Bari şi îşi va prelungi cu încă un an contractul cu echipa care a câştigat actuala ediţie a campionatului în Serie B, informează Corriere dello Sport.

Conte, în vârstă de 40 de ani, era considerat de o parte a publicaţiilor sportive din Peninsulă principalul favorit pentru preluarea băncii tehnice a lui Juventus Torino.

Potrivit sursei citate, oficialii lui Bari vor face publică vestea prelungirii înţelegerii actualului lor tehnician în cursul zilei de miercuri.

Antonio Conte şi-a început cariera de antrenor în stagiunea 2005-2006, ca asistemt al lui Luigi De Canio, la Siena, iar apoi a pregătit gruparea din Serie C, Arezzo.

În 2007, acesta a fost numit antrenor principal la Bari, formaţie pe care la sfârşitul acestui sezon a clasat-o pe primul loc în liga a doua italiană. Ca jucător, Conte a îmbrăcat tricoul lui Juventus timp de 12 ani, perioadă în care a câştigat cinci titluri în Serie A, Liga Campionilor, Cupa UEFA, dar şi Cupa Italiei.

NewsIn

Playtech: Anamaria Prodan îl face praf pe Reghe: "Nu mai are ce căuta lângă noi. Îmi e greaţă"


Comentarii (1)
 •  03 Iunie 2009, 19:19

Un fost jucator serios pe teren cat si in afara lui. Bv lui!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează