INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIONATE

Antrenorul Zizou » Zidane se întoarce la Real Madrid!

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 16 februarie 2013 16:04

Fostul internaţional francez Zinedine Zidane va antrena, din sezonul viitor, una din cele trei echipe under-18 a clubului Real Madrid, a anunţat presa spaniolă.

"Zidane va antrena sezonul viitor una din echipele under-18 de la Real. Francezul, care urmează să-şi ia diploma de antrenor în Franţa, îşi va începe cariera la o echipă de la centrul de formare al Realului", anunţă cotidianul El Confidencial.

Cotidianul Marca a preluat informaţia şi susţine că francezul ar putea lua locul lui Fernando Morientes, în prezent antrenor al echipei B under-18 şi dorit la federaţia spaniolă.

Clubul madrilen nu a dorit să comenteze această informaţie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
tuku
tuku  •  16 Februarie 2013, 18:20

Zzizou, la Juve a ajuns ATAT DE MARE. FORZA JUVE !

sakazuke
sakazuke  •  16 Februarie 2013, 18:19
Postat de flo_ax pe 16 Februarie 2013, 17:52

Benzema nu o sa fie niciodata atacant de Real Madrid.

:)) ...... parerea ta.are niste calitati incredibile si un joc asociativ extraordinar,nu degeaba visa fergurson la el, insa el nu stie sa joace atacant pur(falcao,cavani,dzeko)ci un al-2-lea varf,gen rooney ,aguero sau villa inainte de barca....iar sistemul folosit de mou nu il avantajeaza deloc... insa stai calm pe old traford va marca 2 boabe benzema :)))

flo_ax
flo_ax  •  16 Februarie 2013, 17:52
Postat de sakazuke pe 16 Februarie 2013, 16:39

......... ce bine ar fii sa fie adevarat.....RESPECT pt geniul zizou ,eu as vrea sa preia echipa mare chiar si asa fara experienta.....ce schimbare este la benzema fata de anul trecut cand zidane era pe langa prima echipa si participa la unele antrenamente....anul asta seamana cu primul an cand a venit la real: lent,fara sange in conducte si apatic la finalizare....sper sa isi revina repede si el si higuain pt ca real are nevoie de atacanti pt restul sezonului,nu poate sa depinda doar de cr7...

Benzema nu o sa fie niciodata atacant de Real Madrid.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează