INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Anunţul lui Klopp » Ce spune despre interesul lui Liverpool pentru foştii săi elevi de la Dortmund

Articol de GSP - Publicat luni, 12 octombrie 2015 18:07

Jurgen Klopp, noul tehnician al lui Liverpool, a vorbit în ziarul german Bild despre prosibilitatea de a transfera jucători de la Borussia Dortmund, fosta sa formaţie.

"În nici un caz nu intenționez să transfer jucători de la Borussia", a declarat Klopp, după ce presa engleză a scris că el ar fi interesat de serviciile lui Pierre-Emerick Aubameyang, Marco Reus, Mats Hummels, Neven Subotic sau Ilkay Gundogan.

Cel mai vehiculat nume a fost cel al lui Marco Reus, starul nemților, care mai este curtat și de Barcelona.

Klopp a preluat-o pe Liverpool săptămîna trecută, după ce Brendan Rodgers a fost demis din cauza rezultatelor slabe.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
alexandru_p
alexandru_p  •  12 Octombrie 2015, 19:02
Postat de banciuu pe 12 Octombrie 2015, 18:31

Gundogan,Reus si Hummels ar fi perfecti pentru Liverpool.

adevar graiesti, dar klopp tocmai de aceea a luat si pauza, vrea sa inceapa o experienta proaspata. el stie ca e bun, stie ca avea la borussia jucatori exceptionali, dar pentru ca au stat prea mult impreuna lucrurile au inceput sa scartaie. asta e si motivul pentru care nu vrea sa isi ia fosti elevi. poate sparge vestiarul, poate fi acuzat de actualii jucatori ca ii favorizeaza pe cei cu state mai vechi, cu care a mai lucrat in trecut, etc. si nu ar fi cazul. jucatori precum reus sau hummels au suficienta valoare ca sa nu fie asimilati cu numele unui antrenor. lumea nu trebuie sa aiba impresia ca ei joaca doar pentru ca ii baga klopp pe teren.

gicapuia
gicapuia  •  12 Octombrie 2015, 19:00

Klopp e neamt si e antrenor.Nu face ca Reghe sau altii v care cind se duc la o echipa ia cu ei 3-4 jucatori si dupa 2 luni sunt trimisi pachet acasa cu antrenor cu tot.

banciuu
banciuu  •  12 Octombrie 2015, 18:31

Gundogan,Reus si Hummels ar fi perfecti pentru Liverpool.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează