INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Anunțul se va face săptămîna viitoare » Bayern Munchen a găsit un înlocuitor pentru Guardiola

Articol de GSP - Publicat joi, 17 decembrie 2015 11:59

Despărțirea dintre Guardiola și Bayern Munchen pare iminentă, iar nemții s-au mișcat repede și deja au găsit înlocuitor pentru antrenorul spaniol.

Guardiola are un salariu de 17 milioane de euro și a refuzat oferta de 20 de milioane de euro a nemților și are mari șanse să ajungă la Manchester City.

Marca scrie că cei de la Bayern s-au înțeles cu italianul Carlo Ancelotti, care va semna un contract pe trei ani cu bavarezii și anunțul se va face săptămîna viitoare.

Tehnicianul italian, 56 de ani, este liber de contract, după ce în vară s-a despărțit de Real Madrid, echipă căreia i-a adus al zecelea trofeul al Ligii Campionilor. Ancelotti a mai fost dorit de echipe importante, precum AC Milan, AS Roma și Zenit și s-a vorbit despre un interes al celor de la Chelsea.

De-a lungul carierei, italianul a cîștigat de trei Champions League, cu AC Milan în 2003 și 2007 și cu Real Madrid în 2014. Bayern a cîștigat Liga Campionilor în 2014, iar șefii nemților vor ca Ancelotti să repete istoria.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
alternativa.fc
alternativa.fc  •  17 Decembrie 2015, 16:21

e vrajeala, noul antrenor va fi anuntat tot guardiola, au facut asa ca sa repete isprava din 2013 cand era anuntat guardiola si bayern a luat champions

dash.berlin
dash.berlin  •  17 Decembrie 2015, 12:46

Pai cum...in 2014 Champions League a avut doua castigatoare? :))) Bayern a castigat UCL in 2013 si nu in 2014 ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează