CAMPIONATE    •   TRANSFER

Ar fi "bomba" anului în fotbalul mondial! Buffon se pregătește să facă mâine anunțul: "Pleacă la o altă echipă de Champions League"

foto: Guliver/GettyImages

foto: Guliver/GettyImages

Miercuri, 16 Mai

Mâine dimineață, Gigi Buffon, portarul în vârstă de 40 de ani, din 2001 la Juventus, va anunța foarte probabil despărțirea de clubul torinez într-o conferință de presă.Dar, susțin jurnaliștii peninsulari, cel mai mare goalkeeper din istoria fotbalului italian nu se va retrage.

Și nu ar ajunge nici în America, nici în Emirate, nici în China. "Portarul are o propunere de la un club de Champions League!" e anunțul misterios din presa din Italia. 

Gianluigi Buffon are 40 de ani și a evoluat în cariera sa numai la Parma și Juventus. La torinezi joacă din 2001 și a adunat 655 de jocuri. Paolo Maldini s-a oprit la 647 în 25 de sezoane la Milan.

Comentarii (7 ) Adaugă comentariu

Victoras Miculescu  •  17 Mai 2018, 13:00

***, un articol idiot scris de un pacalici. Am ascultat conferinta de presa care s-a terminat acum cateva minute si a spus ca are oferte pe care le va studia in liniste zilele urmatoare iar decizia o va anunta dupa meciul de sambata care e foarte probabil sa fie ultimul pe care-l joaca. Se va apuca de altceva, tot in stafful lui Juve. Vai de capul vostru de "jurnalisti" care nici macar nu va semnati!

Dani Fatum  •  17 Mai 2018, 09:57

Liverpool vrea dar Buffon mai mult ca sigur nu!

vicol_vali  •  17 Mai 2018, 02:21

Postat de para.para pe 16 Mai 2018, 22:29

Articol facut doar pentru manipularea poporului roman. Ma mir cum de nu scrieti ca-l ia idolul vostru din Pipera in caz ca echipa redactiei ar castiga titlul. Nu de alta, dar pentru voi "cempions lig" inseamna si turul "n"-spe preliminar.

Unirea Urziceni sau Oțelul Galați.

Vezi toate comentariile (7)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase
Agenda
16:00
Tenis, ATP • Digi 2

Turneul Campionilor

19:00
Baschet M • Digi 3

CSM CSU Oradea - ZZ Leiden

19:45
Handbal M • Digi 4

Flensburg - PSG

Program TV complet