INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - LEGANES 3-0

VIDEO Aroganța lui Sergio Ramos la adresa lui Solari în văzul tuturor + Gestul nesăbuit care-l poate obliga pe Isco să plece de la Real Madrid

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 10 ianuarie 2019 09:51

Real Madrid s-a impus în turul optimilor de finală ale Cupei Regelui, 3-0 cu Leganes, iar primul gol a fost marcat din penalty de Sergio Ramos.

Căpitanul campioanei Europei i-a dedicat reușita lui Isco, aflat la încălzire în spatele porții. Mijlocașul în vârstă de 26 de ani a intrat în cele din urmă pe teren în minutul 71 și a făcut un meci foarte bun, însă nu se numără printre preferații lui Santiago Solari, iar Ramos a vrut să-și arate susținerea față de andaluz și dezaprobarea față de antrenor.

"Like-ul" lui Isco

Isco are zilele numărate la Real Madrid, mai ales că înaintea meciului de ieri a dat ”like” unei postări pe Twitter în care un utilizator critica deciziile lui Solari de a-i titulariza pe Ceballos și pe Casemiro. Ulterior, jucătorul și-a retras like-ul.

"El (n.r. Solari) i-a folosit pe Ceballos și pe Casemiro, care nu mai e deloc în formă, și s-ar băga chiar și pe el, care s-a retras de 20 de ani, înainte de a-l folosi pe Isco", scria în tweetul apreciat de Isco.

Celelalte două goluri ale lui Real din meciul cu Leganes au fost înscrise de Lucas Vazquez (68) și de Vinicius Junior (77).

100de goluri are Ramos în carieră: 80 pentru Real Madrid, 17 pentru Spania și 3 pentru Sevilla

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mihai_luchian
mihai_luchian  •  10 Ianuarie 2019, 13:57

Solari... Fotbalist de clasa a 2a spre a 3a, cu mai puțin de 60 de goluri în toată cariera, vestit mai ales pentru "iubitul" nevestelor colegilor de echipă. Caracter îndoielnic, om cu două fețe, cu cât pleacă mai repede, cu atât mai bine.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează