INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Arsene Wenger vorbeşte despre schimbările suferite de Premier League în ultimii 13 ani

Arsene Wenger, Wenger, Arsenal
Arsene Wenger, Wenger, Arsenal

Articol de GSP - Publicat joi, 24 decembrie 2009 00:00

Arsene Wenger, antrenorul lui Arsenal Londra, face compară Premier League de azi cu cel din urmă cu 13 ani, cînd i-a preluat pe "tunari".

"Premier League a devenit un campionat mult mai popular în lume faţă de perioada în care am venit eu. Conducătorii s-au schimbat în totalitate, iar structura jocului s-a schimbat, arbitrii au devenit mai profesionişti. Per total, totul este profesionist acum, iar presiunea este mult mai mare, banii sînt mai mulţi.

Toate astea fac ca nivelul calităţii fotbalului de aici să crească. În 13 ani, fotbalul englez s-a schimbat în bine, dar sînt şi părţi negative. O înfrîngere acum 13 ani nu era aşa dramatică, astăzi vorbim doar de Liga Campionilor şi Big Four", a spus Arsene Wenger, conform Goal.com.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  25 Decembrie 2009, 00:22

face compara???WTF?

 •  24 Decembrie 2009, 23:52

capitalismul......banii vorbesc, dar si datorita lor cluburile (chiar mici) isi permit sa aduca jucatori de valoare. Intotdeauna exita reversul medalie. Eu ma uit doar la meciurile din campionatul Angliei si in special la Arsenal. Datorita lui Wenger si stilului fantastic de joc bazat pase si combinatii m-am indragostit de Arsenal. Oricum Forta Arsenal !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează