INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Ashley Cole şi-a prelungit contractul cu Chelsea până în 2013

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 septembrie 2009 00:00

Internaţionalul englez Ashley Cole a semnat, miercuri, un nou angajament cu echipa sa, Chelsea Londra, care va expira în iunie 2013, informează BBC.

Fundaşul în vârstă de 27 de ani va câştiga în jur de 135.000 de euro pe săptămână şi va deveni unul dintre cel mai bine remuneraţi jucători ai grupării londoneze.

Cole este al doilea component din lotul lui Chelsea, după căpitanul John Terry, căre în această săptămână a semnat o nouă înţelegere.

Internaţionalul englez evolează pentru gruparea de pe Stamford Bridge din 2006, an în care a fost achiziţionat de la concitadina Arsenal.

În cele trei sezoane pe care le-a petrecut la Chelsea, apărătorul de bandă stângă a bifat 135 de meciuri, fiind unul dintre cei mai constanţi jucători ai londonezilor.  

NewsIn

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
suk_89
suk_89  •  02 Septembrie 2009, 20:13

stirea asta o stiam de vreo 2 saptamani

Vezi toate comentariile (1)
Comentează