INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GEST NESPORTIV

VIDEO Atenție, imagini dure! Gest BARBAR al unui fotbalist din Argentina: a luat-o la pumni pe arbitra partidei!

Momentul șocant în care un fotbalist din Argentina o ia la pumni pe arbitra unei partide din Argentina
 / captura Olé
Momentul șocant în care un fotbalist din Argentina o ia la pumni pe arbitra unei partide din Argentina / captura Olé

Articol de GSP - Publicat luni, 01 august 2022 12:59 / Actualizat luni, 01 august 2022 13:34

Gest incalificabil într-un meci din divizia a treia a ligii regionale Tresarroyense din Argentina. Dalma Magali, arbitra care oficia o partidă, a fost lovită brutal, cu pumnul, de Cristian Tiirone, fotbalistul de la Deportivo Garmense.

O decizie a acesteia i-a înfuriat pe fotbaliștii celor de la Deportivo Garmense, iar unul dintre jucători a ales cea mai nesăbuită metodă de a protesta: a lovit-o pe Dalma Magali cu pumnul în zona capului, aceasta prăbușindu-se la pământ în urma loviturii primite

Agresorul nu s-a calmat nici după aceea, fiind nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru a fi scos de pe teren. 

Arbitra agresată, mesaj din spital: „Trebuie exclus pentru totdeauna din fotbal!”

Potrivit presei din Argenina, mai mulți ofițeri de poliție au fost trimiși la fața locului pentru a preîntâmpina declanșarea unui scandal și mai mare. Arbitra a fost tratată la spital în urma pumnului încasat, iar de acolo a cerut suspendarea agresorului său: „Trebuie exclus pentru totdeauna din fotbal!”, a spus aceasta, potrivit cotidianului Ole.

„Ar trebui să nu mai fie niciodată într-o echipă. E o persoană violentă. O persoană normală nu face așa ceva! Nimeni nu merită un asemenea tratament. Nu intrăm în teren să ne batem. Sper că va plăti pentru ceea ce a făcut”, a mai spus Dalma Magali Cortadi. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Trucul anului în fotbal! Faza neverosimilă din Supercupa Germaniei care i-a bulversat pe fotbaliștii lui Bayern

VIDEO PSG, supercampioana Franței: Messi, Neymar și Sergio Ramos au făcut show la Tel-Aviv

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
max9
max9  •  09 August 2022, 22:43
Postat de gregoryhf pe 01 August 2022, 23:39

deci clonatii de la csa aia 20-30 de nebuni cati au mai ramas sa tina cu clona csa au amenintat astazi cu moarte generalii din armata si tu spui ca Steaua din liga 1 ar fii violenta? bah prostule,noi primim coef. uefa in plus pentru ca am castigat cce din 1986,noi avem dovada ca avem palamresul Steaua este in liga 1,nu a retrogradat niciodata. clona csa nu are niciun viitor se desfiinetaza. doar nu crezi ca cei peste 25 de mii care au fost la meciul cu georgienii au venit din bunatate. nu,au venit pentru ca au vazut ca clona csa nu are viitor,acum o tara intreaga stie ca Steaua este in liga 1.

esti un prost. mai si folosesti 100 cuvinte sa dovedesti prostia ta. dute cu fcsb in divizia 3

louisi
louisi  •  09 August 2022, 04:31

Stire senzationala de 10 zile. Cu imagini dure! Halal jurnalism!!!

FCSpreB
FCSpreB  •  07 August 2022, 13:10

de sezonul viitor te vrem la fc fcsb doar ca va trebui sa faci pasul de la liga a3a la liga a2a, unde vom juca impotriva adevaratei echipa Steaua care au mii de suporteri la meci nu ca noi ficisibi cu 15 oameni in galerie si aia puscariasi

Vezi toate comentariile (7)
Comentează