INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATHLETIC BILBAO - BARCELONA 1-0

ATHLETIC BILBAO - BARCELONA 1-0 // VIDEO+FOTO Fără Leo Messi și Philippe Coutinho, catalanii pierd în ultimele minute!

Athletic Bilbao - Barcelona // foto: Reuters +9   FOTO
Athletic Bilbao - Barcelona // foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 august 2019 23:45

Barcelona a pierdut primul meci al noului sezon din LaLiga, scor 0-1 (Aduriz  89) în fața celor de la Athletic Bilbao, în deplasare.

Într-un meci ce părea să se încheie cu o remiză albă, Athletic Bilbao a dat lovitura pe final. Intrat de doar un minut pe teren în locul lui Williams, Aduriz a marcat în poarta lui Ter Stegen și a deschis scorul în favoarea echipei sale.

Barcelona nu a avut puterea de a restabili egalitatea în prelungiri, astfel că Athletic Bilbao și-a adjudecat primele trei puncte din noul sezon al campionatului spaniol, chiar contra campioanei Barcelona. 

Philippe Coutinho a fost lăsat în afara lotului Barcelonei, deși inițial fusese inclus pe lista jucătorilor deplasați și chiar avea echipamentul pregătit pentru acest meci. Fotbalistul brazilian va pleca în acest sfârșit de săptămână să facă vizita medicală la Bayern Munchen, unde ar putea merge sub formă de împrumut. „Confirmăm un acordul cu Bayern Munchen pentru transferul lui Coutinho”, a spus Guillermo Amor, oficial în cadrul clubului catalan, potrivit Marca.

Barcelona a abordat această întâlnire și fără Lionel Messi. Argentinianul a rămas acasă, nefiind refăcut complet după accidentarea suferită la piciorul drept. Ceilalți absenți ai catalanilor au fost Arthur, Vidal, Todibo şi Wague.

Ultimele două întâlniri dintre Athletic Bilbao și Barcelona din campionat s-au încheiat la egalitate, scor 0-0, în returul sezonului trecut și 1-1 în tur. 

Athletic Bilbao - Barcelona 1-0

Athletic: Simon - Capa, Alvarez, Nunez, Berchiche - Lopez (Benat 81), D. Garcia - De Marcos (Sancet 56), R. Garcia, Muniain - Williams (Aduriz 88)
Rezerve: I. Herrerín, Beñat, Larrazabal, Aduriz, Balenziaga, Vivian, O. Sancet
Antrenor: Gaizka Garitano

Barcelona: Ter Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Alba - Roberto (Perez 76), De Jong, Alena (Rakitic 46) - Dembele, Suarez (Rafinha 37), Griezmann
Rezerve: Iñaki Peña, Rakitic, Sergio, Rafinha, Umtiti, Junior, Carles Pérez, Busquets
Antrenor: Ernesto Valverde

Arbitru: Carlos del Cerro
Stadion: San Mames

Vezi AICI programul integral din LaLiga!

Vezi AICI clasamentul actualizat din Spania!

VEZI ȘI:

Totul despre noul sezon din Spania: revoluție la Real și Atletico Madrid în goana după Barcelona + cine transmite la TV: o apariție nouă în piața media

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  17 August 2019, 12:16

Bartomeu+Failverde=Cernobîl.

1735767466699239
Mike Che  •  17 August 2019, 09:22
Postat de Clau Alex Berdei pe 16 August 2019, 23:55

haha.Bilbao a castigat fara sa atinga mingea.

Barcelona a avut posesia, într-adevăr, dar dacă te-ai uita la statistici ai vedea că raportul șuturilor pe poartă a fost 5-2 pentru Athletic. Degeaba ai mingea dacă nu faci nimic cu ea.

rivaldinho
rivaldinho  •  17 August 2019, 02:37
Postat de cosmin_1 pe 17 August 2019, 00:14

Mare jucător griezmann ala,un fel de coutinho 2

Ce ma bucur ca i-a batut Bilbao! Ziceau idiotii de pe ziare ca Bilbao nu e formatie de renume. O sa fie tot mai greu sa castigi pe noul lor stadion. A durat putin reconstructia. Nimeni nu zice nimic de jocul lui Athletic.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează