INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID

ATLETICO MADRID // FOTO Diego Simeone și Antoine Griezmann, în lacrimi » Discursul lui Godin de rămas bun a emoționat pe toată lumea

FOTO: Reuters +4   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 07 mai 2019 20:14

Uruguayanul Diego Godin (33 de ani) și-a anunțat astăzi despărțirea de Atletico Madrid. Nimeni nu și-a putut ascunde lacrimile în timpul discursului, nici măcar „durul” Diego Simeone.

Stoperul în vârstă de 33 de ani a ajuns la sfârșitul contractului. „Acestea sunt ultimele mele zile la Madrid. Sunt mai emoționat ca oricând”, a declarat Godín, care a explicat de ce părăsește Wanda-Metropolitano: „Pe scurt, eu sunt căpitanul echipei de mai mulți ani, dar nu am ajuns la un acord pentru a continua”.

Sud-americanul a jucat 387 de meciuri în toate competițiile pentru Atlético (26 de goluri), cucerind 8 trofee și fiind de două ori în finala Ligii Campionilor.

2019 05 07t112038z 1694684295 rc1a7a35c890 rtrmadp 3 soccer spain atm godin +5 FOTO

Diego Godín s-ar putea transfera la Inter Milano.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close