INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA LIBERTADORES

VIDEO Au identificat-o si arestat-o pe mama fan River care i-a pus propriului copil o ”centură” de torțe și fumigene pe sub tricou!

Articol de - Publicat luni, 26 noiembrie 2018 11:11

Returul finalei Cupei Libertadores, River Plate - Boca Juniors, a fost amânat din cauza incidentelor de pe străzile din Buenos Aires. O imagine înspăimântătoare a fost văzută în toată lumea pe rețelele de socializare sâmbătă, când fanii lui River se pregăteau de revanșa cu Boca, din finala Copei Libertadores.

O femeie, susținătoare pătimașă a "milionarilor", îi punea fetiței sale o "centură" de torțe și fumigene pe sub tricou, convinsă că astfel va putea depăși filtrul poliției la intrarea pe Monumental. Cu toate acele materiale pirotehnice.

Numai că n-a scăpat. A fost identificată rapid și arestată de poliție, a anunțat Olé. Cotidianul argentinian se întreabă însă de ce "nu poate fi găsit și reținut nici măcar unul dintre cei care au atacat autocarul Bocăi cu pietre și sticle? Sigur sunt cunoscuți".

Vezi și: Șoferul de la Boca Juniors povestește clipe de groază: "Am fost lovit cu o sticlă și am leșinat. Vicepreședintele a apucat volanul. Îngerul pe care Dumnezeu mi l-a trimis"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează