INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

AUGSBURG - BAYERN 2-3 // VIDEO Scandalos! Motivul șocant pentru care meciul lui Bayern n-a mai fost difuzat la TV » Totul s-a decis în ultima clipă

Partida dintre Augsburg și Bayern a fost una foarte spectaculoasă, primul gol fiind marcat după doar 13 secunde
Partida dintre Augsburg și Bayern a fost una foarte spectaculoasă, primul gol fiind marcat după doar 13 secunde

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 februarie 2019 12:40

Televiziunea de stat din Iran, IRIB, a anulat transmisia partidei dintre Augsburg și Bayern, scor 2-3, disputată vineri în Bundesliga, anunță dw.com.

Motivul este legat de arbitrul care a condus acest meci. Este vorba despre Bibiana Steinhaus, unul dintre cei mai buni arbitri din Germania în ultimul an.

Aflând cine arbitrează, IRIB a refuzat să mai difuzeze acest meci cu câteva minute înainte de start.

Postul TV și-a justificat decizia prin faptul că la TV sunt interzise imaginile cu femei purtând pantaloni scurți și fără față acoperită, cu pielea la vedere, practici care sunt în afara codului islamic.

Steinhaus (39 de ani) este prima femeie arbitru care conduce meciuri la nivel profesionist în Germania. În 2017 a fost delegată în premieră la un meci din Bundesliga și a intrat rapid în topul celor mai buni arbitri din Germania.

vezi ȘI:

VIDEO + FOTO „Bavarezii” au fost făcuți KO în 13 secunde, însă au revenit și s-au apropiat de Dortmund!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
rocky2
rocky2  •  17 Februarie 2019, 16:23

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

poli_4_ever
poli_4_ever  •  17 Februarie 2019, 14:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează