INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

GALERIE FOTO „Ești eroarea vieții mele, bei și faci sex în toalete!” » Iubita l-a părăsit cu un scandal monstru, dar fanii lui PSG au publicat o imagine interzisă

Articol de GSP - Publicat joi, 22 iulie 2021 12:00 / Actualizat sambata, 24 iulie 2021 23:51

Jese și Aurah Ruiz au avut o relație tumultoasă. Iubita fostului jucător de la Real Madrid, acum la PSG, l-a acuzat violent că nu plătește pensia alimentară corespunzătoare, dar acum a apărut o supriză pe net. 

„N-ai timp să-ți petreci o seară alături de copilul tău, însă ai tot timpul din lume pentru cluburi. Ești cea mai mare eroare a vieții mele. Alcoolul și țigările ți-au distrus cei trei neuroni pe care îi mai aveai. Le-a zis asistentelor că trebuie să plece pentru a prinde un avion, dar era la Shoko Madrid, în zona VIP, fumând, bând și făcând sex în toaletă. Ce tată bun! Sunt video-uri cu tine, Jese, nu poți nega”, tuna Aurah Ruiz, în urmă cu câțiva ani. Apoi, anul trecut, a părut că a revenit la sentimente mai bune. 

+45 FOTO

Frumoasa brunetă a fost văzută în compania lui Jese la Paris, anul trecut, unde acesta locuiește acum. Fanii i-au fotografiat, însă bruneta a refuzat să pună imaginile cu ei împreună pe rețelele de socializare. Marca a găsit, totuși, poza și a publicat-o. O vezi în galeria foto! 

Nu e prima dată când cei doi au fost văzuți împreună, ei petrecând alături de familie și acum o lună la un parc de distracții. După alte câteva luni în care au încercat să fie împreună, cei doi par să se fi despărțit definitiv anul acesta, după ce fotbalistul ar fi înșelat-o iarăși. 

+45 FOTO

VIDEO ULUITOR! Abia împăcat cu fosta soție, starul lui PSG fusese prins cu o blondă superbă!

Jese nu s-a liniștit și a fost prins de fosta soție cu Rocio Amar, o superbă blondă, în compania căreia era la o zi după aniversarea fostei soții! „Nu pot trăi fără tine” și „fiu de curvă” se aude pe înregistrare! Aurah s-a răstit la amantă: „Ți-ai lăsat iubitul la Insula iubirii ca să te culci cu tată copiilor mei!”

+20 FOTO

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (8)
alex_777
alex_777  •  20 Octombrie 2020, 19:00

... naspa rau facatura asta :) dar cred ca duce ceva ;)

1618597915124142
Alexandru Chis  •  17 Octombrie 2020, 10:03

Fotografiile postate sunt ale unei "dive" care doreste sa se vanda pe mai multi bani! Cat despre viata intima de cuplu, cine va crede ca tu, o "vanduta", vrei o viata de cuplu linistita? La sa vrajeala ca tot "vanduta pe cativa bani" vei ajunge!

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  17 Octombrie 2020, 06:05

Asta conteaza in viata vedetelor din fotbal in ziua de azi!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează