INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Autodistrugere » Real Madrid mai are şanse infime la titlu! Toate calculele finalului nebun din La Liga

Articol de GSP - Publicat joi, 08 mai 2014 00:00 / Actualizat joi, 08 mai 2014 13:05

Duminică seară, Real Madrid era principala favorită la cîştigarea titlului în La Liga. Egalurile cu Valencia, 2-2, şi Valladolid, 1-1, i-au scos aproape complet pe "galactici" din calculele pentru trofeu.Carlo Ancelotti a scăpat printre degete un debut senzaţional la Real Madrid. După egalul obţinut in extremis cu Valencia, cînd Ronaldo a marcat în prelungirile partidei cu călcîiul, italianul a mutat greşit pe finalul partidei cu Valladolid. În minutul 77, la scorul de 1-0, a decis să îl schimbe pe Benzema cu Marcelo şi să se retragă în defensivă. Gazdele au egalat în minutul 85, iar Real îl mai avea în atac doar pe Morata. Lipseau şi Bale şi Ronaldo, ultimul accidentat în minutul 9 al partidei.

Victorie Atletico, Real e eliminată din cursă
În cazul în care Atletico Madrid va cîştiga etapa viitoare în faţa celor de la Malaga, Real nu va mai avea nici o şansă la titlu înainte de ultima rundă. Echipa lui Diego Simeone ar menţine distanţa de patru puncte, iar titlul s-ar decide în ultima etapă la derby-ul cu Barcelona. Catalanii pot ridica trofeul dacă vor cîştiga la Elche şi îi vor învinge pe madrileni.

Singura variantă pentru "galactici"
Real Madrid e obligată să cîştige ultimele două partide pentru a cîştiga titlul, însă depinde de rezultatele adversarelor. Atletico trebuie să obţină doar un punct, iar Barcelona maximum 4.

Clasament
1. Atletico Madrid 88p
2. Barcelona 85p
3. Real Madrid 84p

Etapa a 37-a

Atletico Madrid - Malaga
Elche - Barcelona
Celta - Real Madrid

Etapa a 38-a
Barcelona - Atletico Madrid
Real Madrid - Espanyol

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
valentino22
valentino22  •  09 Mai 2014, 01:28
Postat de mihaiviteazu4 pe 08 Mai 2014, 23:46

Eu vad Atletico castigatoare UCL si Barca campioana.

Eu vad dublu...sunt rupt de somn!

mihaiviteazu4
mihaiviteazu4  •  08 Mai 2014, 23:46

Eu vad Atletico castigatoare UCL si Barca campioana.

neaga1900
neaga1900  •  08 Mai 2014, 20:41
Postat de cpt.ahab pe 08 Mai 2014, 19:55

Spre deosebire de tine, eu o vad pe Barca castigand titlul si pe Real UCL!:))))))))))))))

cam asta bspunea si respectivul:cum, ca Atletico va pierde tot!...cam ca Rapid la noi ...

Vezi toate comentariile (26)
Comentează