INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

Auxerre a intrat în hora retrogradării

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 aprilie 2008 00:00

Sursa: AmosNews

Auxerre, formaţia lui Daniel Niculae, Gabriel Tamaş şi Vlad Munteanu, a pierdut cu 1-3 deplasarea de la Paris Saint Germain şi este la trei puncte de zona fierbinte a retrogradării.

Auxerre, cu Tamaş şi Daniel Niculae titulari, şi Vlad Munteanu rezervă, a fost condusă încă din minutul 13 cu 2-0, goluri Pauleta şi Diane, şi nu a mai reuşit să recupereze diferenţa până la final, ambele echipe mai punctând câte o dată, Diane, respectiv Mignot.

Astfel, Auxerre a rămas cu 41 de puncte adunate în 35 de etape şi este la numai trei puncte de primul loc retrogradabil ocupat tocmai de Paris Saint Germain.

Situaţia în lupta pentru titlu rămâne nemodificată, Lyon având patru puncte avans faţă de Bordeaux, cu trei etape înainte de final, după ce ambele formaţii au obţinut egaluri în ultima rundă.

Bordeaux a făcut 0-0 acasă cu Nice, iar Lyon a făcut 2-2 acasă cu Caen, goluri Benzema, de două ori, respectiv Eluchans şi Compan.

În celelalte meciuri din Franţa, Le Mans a trecut cu 3-2 de Lens, Lille a trecut cu 3-2 de Toulouse, St. Etienne s-a impus cu 1-0 la Metz, Rennes a trecut cu 3-0 de Strasbourg, iar Sochaux şi Lorient au încheiat la egalitate, 1-1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
 •  28 Aprilie 2008, 12:02

preturi intre 25(la peluzele auteuil si boulogne) si 90 de euro,unde am stat eu am dat 45 de euro...sincer m-as duce si cu saint-etienne ca o sa fie si mai tare atmosfera,da sunt roman totusi,nu sunt chiar asa de magnat

 •  28 Aprilie 2008, 11:59

sa fim seriosi tamas n-a juct cine stie ce dar a fost folosit fundas dreapta,dar daniel nicolae n-are nici o scuza,a avut 3 ocazii singur cu landreau si doar intr-un a tras spre poarta dar pe langa,la celelalte 2 s-a balbait....slab de tot...de demarcat insa s-a demarcat mereu bine....in rest atmosfera de pe parc des princes foarte tare,stadionu plin(cam 40000 de oameni),multi abonati...in zona unde am stat eu toti se stiau,se salutau,oricum impresionant...

 •  27 Aprilie 2008, 22:37

pentru steaua arfi buni, pentru nationalà sunt cam moi jucatori astia

Vezi toate comentariile (5)
Comentează