INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANTA

Auxerre în Liga Campionilor. Dar fără Daniel Niculae

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 mai 2010 00:00

Fără Daniel Niculae, accidentat, Auxerre a cîştigat sîmbătă seară la Sochaux (2-1) şi a terminat campionatul Franţei pe locul 3, calificîndu-se pentru ediţia viitoare a Ligii Campionilor.

 

Niculae, însă, nu va mai juca sezonul viitor la alb-albaştri. Clubul a decis să renunţe la serviciile ex-giuleşteanului, curtat de mai multe formaţii din Bundesliga, printre care şi VfL Wolfsburg.

Alături de Auxerre, în Ligă mai merg noua campioană Olimpique Marseille şi Lyon. Aceasta din urmă a învins pe Le Mans cu 2-0 şi a profitat de înfrîngerea lui Lille la Lorient (1-2), trecînd le locul 2 în clasamentul final din Ligue 1.

Fosta campioană Bordeaux a pierdut la Lens cu 4-3 şi a terminat pe locul 6, ceea ce înseamnă că va lipsi sezonul viitor din competiţiile europene!

Conducerea clubului se gîndeşte să-l aducă pe bancă pe Mircea Lucescu, în locul lui Laurent Blanc, care va pleca la "naţionala" Franţei. Deocamdată, scrie L'Equipe, tratativele sînt blocate din cauza pretenţiilor financiare "prea mari" exprimate de tehnicianul român.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
 •  16 Mai 2010, 13:19
Postat de house13 pe 16 Mai 2010, 10:52

Daniel sa revina la Rapid daca tot pleaca de la Auxerre :)) , ca e asteptat cu bratele deschise.

Cu bratele deschise si cu arici la buzunare.

 •  16 Mai 2010, 12:18

Bordeaux va juca sigur in Europa League ca finalista a cupei Ligii castigate de Marseille. Halal ziaristi...

 •  16 Mai 2010, 11:18

Au 6 echipe in Europa dar PSG a castigat Cupa Frantei si nu e in primele 6, asa ca merg primele 5 in Europa si PSG care e pe Locul 13.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close