INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAŢII

"Avem noroc cu Hagi!" » Din Spania, Cosmin Contra dă un verdict sumbru fotbalului românesc. Ce spune despre Mutu la naţională

Cosmin Contra +1   FOTO
Cosmin Contra

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 13 august 2014 13:39

Cosmin Contra a reuşit să o salveze pe Getafe de la retrogradare în ultimele etape ale sezonului trecut din La Liga, iar în această pauză competiţională a avut timp să vadă la lucru şi echipele româneşti în Europa.

Antrenorul român spune că Petrolul este văzută ca o necunoscută în Spania şi e sigur că dacă rezultatele îi vor ajuta pe ploieşteni, aceştia se pot bate cu Steaua la titlu.

"Toată lumea din Spania se interesează de Petrolul. Pe toţi i-au surprins rezultatele din Europa League, dar pe mine nu, pentru că le cunosc antrenorul şi ştiu ce poate Răzvan.

Apoi, mă bucur pentru revenirea lui Mutu. Dacă acesta va juca bine, va pune presiune pe selecţioner şi probabil că-l va convoca. Petrolul are nevoie de constanţa în rezultate pentru a se bate cu Steaua", a spus Cosmin Contra la televiziunea sportro.

Contra a găsit şi problema principală a fotbalului românesc şi spune că rezolvarea infrastructurii fotbalului juvenil este cel mai important aspect în acest moment.

"În România nu prea lucrăm la copii şi juniori. Nu avem infrastructura neceseară. Sper ca noua conducere să facă ceva în sensul acesta, pentru că e cel mai important aspect. Avem noroc cu Gică Hagi că debutează jucători de 15-16 ani la Viitorul", a mai spus Contra.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
stelist1986
stelist1986  •  13 August 2014, 16:53

HAGI, prin ceea ce a facut ca jucator, prin ceea ce face azi ca om de fotbal, demonstreaza ca este de departe cea mai mare personalitate sportiva din Romania. De fapt e cea mai mare personalitate din viata publica din Romania.

stresmen
stresmen  •  13 August 2014, 15:51
Postat de reddog pe 13 August 2014, 13:54

Serban 18, Rotariu 19 si mai sunt vreo 2 care stau pe banca...Scoala de fotbal a lui DINAMO este mult peste blastistii lui Hagi sa fim seriosi!!!

vb aiurea peste voi sunt cei de la lpf banatul,craiova ,pitestiul,acs poli,viitorul,etc te salut

kalkiu
kalkiu  •  13 August 2014, 14:00
Postat de kalkiu pe 13 August 2014, 12:20

"Pe toţi i-a surprins rezultatele" ????????????? Pffff :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Bun -ul facut... :))))

Vezi toate comentariile (21)
Comentează