INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALONUL DE AUR

BALONUL DE AUR // Kylian Mbappe are tupeu: "Messi și Ronaldo nu merită Balonul de Aur!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 noiembrie 2018 17:31

Kylian Mbappe (19 ani), al patrulea favorit la câștigarea Balonului de Aur, crede că Messi și Ronaldo nu ar trebui să își adjudece încă o dată distincția din cauza Campionatului Mondial sub așteptări. 

"Nu cred că Lionel Messi sau Cristiano Ronaldo merită Balonul de Aur anul acesta. În 2018 am avut un Campionat Mondial, iar turneul ăsta cred că are un cuvânt important de spus.

Dacă ne-am uita strict la prestațiile individuale, la calități, este evident că nimeni nu e mai bun decât ei doi. Messi cred că are cele mai multe goluri din Europa, iar Ronaldo e cel mai bun marcator din Liga Campionilor în 2018. Sunt sigur că era lor nu se apropie de sfârșit", a declarat Mbappe pentru France Football.

Mbappe este campion mondial cu selecționata Franței, fiind desemnat cel mai bun tânăr jucător al turneului final din Rusia. 

1,60 este cota lui Luka Modric la câștigarea Balonului de Aur. Este urmat de Cristiano Ronaldo (5,00),  Antoine Griezmann (7,00) și Kylian Mbappe (11,00).

Vezi și: Un campion mondial vrea trofeul de cel mai bun fotbalist al lumii: "Am făcut totul pentru a câștiga Balonul de Aur!"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
gest
gest  •  10 Noiembrie 2018, 01:48
Postat de grandetorito pe 09 Noiembrie 2018, 22:14

Eu cred ca anul asta Luka Modric merita sa castige Balonul de Aur. Are trofee castigate, un rezultat fantastic la Campionatul Mondial si evolutii constant bune la echipa de club si echipa nationala.

Du-te ba ca ala nu stie decat sa dea pase. E vorba de individual aici . Cum sa il compari nu messinho ?! Daca nu il cunosteai de la tv..si il vedeai pe strada zici ca e *** la varsta lui .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

127939151042796
Marcello Kazan  •  10 Noiembrie 2018, 01:36

Mbape... Cred in in acest fel se AUTOPROPUNE... desi Messi NU i-ar da voie sa-i care nici ghetele...

grandetorito
grandetorito  •  09 Noiembrie 2018, 22:14

Eu cred ca anul asta Luka Modric merita sa castige Balonul de Aur. Are trofee castigate, un rezultat fantastic la Campionatul Mondial si evolutii constant bune la echipa de club si echipa nationala.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează