INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PUS LA NAFTALINĂ DE MOU

Balotelli exclus pentru tot restul sezonului?

Articol de - Publicat sambata, 27 martie 2010 00:00

A cincea excludere la rînd din lot cu ocazia derbyului cu Roma l-a pus pe Super Mario într-o postură teribil de delicată. Pînă cînd Balotelli nu-i va cere scuze lui Mourinho, antrenorul lui Inter nu va mai conta deloc pe el. Adică, e foarte posibil ca pînă la finele lui mai doar să se antreneze şi atît, situaţie în care conducerea n-are de ales, susţinîndu-l pe Mourinho,


Contractul atacantului de origine ghaneză se încheie abia în iunie 2013, iar clauza de reziliere de 70 de milioane de euro nu are darul de a atrage eventualii clienţi interesaţi de un vîrf de 19 ani. "Preşedintele Moratti a avut în vară o ofertă de 20 de milioane, dar a respins-o supralicitînd la 30-35. Pentru că Inter nu se grăbeşte să-l vîndă, ci aşteaptă ca Balotelli să-şi facă mea culpa şi să se împace pînă la urmă cu Mourinho", explică azi Gazzetta dello Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
 •  27 Martie 2010, 13:18

la altii se poate,la noi dureaza 2 zile excluderea din lot

gael
gael  •  27 Martie 2010, 13:17

cred ca e roman balotelli asta...altfel nu inteleg cum sa fi atat de tamp...

celebrul_anonim
celebrul_anonim  •  27 Martie 2010, 12:52

ar trebui sa-l tina tot sezonul la echipa a2a!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează