INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Balotelli şi-a dat foc la casă! Nu se opreşte pentru nimic în lume

Mario Balotelli si-a dat foc la casa
Mario Balotelli si-a dat foc la casa

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 22 octombrie 2011 22:49

Atacantul italian al echipei Manchester City, Mario Balotelli, a scăpat nevătămat dintr-un incendiu provocat de focuri de artificii la locuinţa sa, în noaptea de vineri spre sâmbătă, au anunţat pompierii, informează AFP.

"Echipele noastre au intervenit pentru a stinge focul într-o jumătate de oră. Ocupanţii au putut fi evacuaţi fără probleme. La originea incendiului sunt focuri de artificii", a declarat un purtător de cuvânt al pompierilor.

Potrivit cotidianului The Guardian, Balotelli s-a antrenat normal sâmbătă dimineaţă şi a povestit conducătorilor clubului că voia să aprindă artificii pe geamul de la baie, unde era alături de alţi patru prieteni, când mai multe prosoape au luat foc.

Balotelli, în vârstă de 21 de ani, este un jucător controversat încă de la începutul carierei sale, dar recent antrenorul Roberto Mancini şi-a exprimat satisfacţia pentru "o mare îmbunătăţire a comportamentului" italianului.

Manchester City întâlneşte, duminică, pe Manchester United, în campionatul Angliei.

sursa: mediafax

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
misujon
misujon  •  22 Octombrie 2011, 23:28

@l0gan: Il vreau la Steaua, cum sa nu-l vreau?! Dar sa locuiasca in Soseaua Stefan cel Mare 7-9, sector 2, Bucuresti, 020121

ockiu
ockiu  •  22 Octombrie 2011, 22:58

ha ha ha ha ha

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close