INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona a înregistrat jucători la foc automat » Catalanii au făcut azi 77 de transferuri!

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2016 14:12

Barcelona a scăpat oficial de interdicția FIFA, care nu i-a permis să facă transferuri timp de două perioade de mercato.

Astăzi, formația catalană a înregistrat nu mai puțin de 77 de jucători, la toate echipele clubului. Acești fotbaliști au venit la club în ultimele șase luni, dar nu au putut juca pentru formația blaugrana.

Printre aceștia se află și Arda Turan și Aleix Vidal, care pot debuta la Barcelona miercuri, în meciul cu Espanyol, din Cupa Spaniei. 

Unul dintre cei 77 de fotbaliști înregistrați de Barcelona este Daniel Gudjohnsen, fiul lui Eidur Gudjohnsen, fost jucător al Barcelonei.

 img tguillen 20160103 202456 imagenes md otras fuentes 77fichajes ok

FOTO: Mundo Deportivo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
clona.mea
clona.mea  •  04 Ianuarie 2016, 19:42

Dumnezeule! ați copiat lista și atât. Halal ziariști. Completare: Coreanul Seungwoo Lee trebuie să mai aștepte 2 zile ( să facă 18 ani) pentru a i se putea face contractul. El a fost „ cauza” pentru care Barca a avut interdicții la transferuri. Dintre cei opt copii a caror contracte nu erau în regulă mai sunt în atenția Barcei - Paik, ce va fi și el transferat acum, și francezul Theo Chendri ce a revenit la Masia în 2014 când a făcut 16 ani. Pot continua încă 3 pagini ... Stire incompletă - cartonas galben GSP. Oare chiar vă pasă de fotbal???

lapusneanul
lapusneanul  •  04 Ianuarie 2016, 17:56
Postat de gerulozaurus pe 04 Ianuarie 2016, 17:50

sarmanul de tine, Steaua ti-a distrus viata :(

cum ti-ai dat seama ca ala zice de steaua..? hahahaha...vad ca zice de unul gheorghe si de ***...hahahaha

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gerulozaurus
gerulozaurus  •  04 Ianuarie 2016, 17:50
Postat de gerulozaurus pe 04 Ianuarie 2016, 17:50

sarmanul de tine, Steaua ti-a distrus viata :(

*fenomenul Steaua!*

Vezi toate comentariile (6)
Comentează