INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - ATLETICO MADRID 2-0

BARCELONA - ATLETICO MADRID 2-0 // Diego Costa a primit 8 etape de suspendare după ce l-a înjurat și agresat pe arbitrul Gil Manzano!

Articol de GSP - Publicat joi, 11 aprilie 2019 17:43

E oficial: Diego Costa (30 de ani) a fost suspendat  8 meciuri după scandalul de la Barcelona - Atletico 2-0, în care a fost eliminat în minutul 28.

Patru dintre acestea sunt pentru insultele adresate arbitrului Gil Manzano și alte patru pentru că l-a tras de braț după ce fusese eliminat.

Jucătorul va plăti o amendă de 6.010 euro, iar clubul său, Atletico, 2.000 euro.

A venit spre mine urlând: «ME CAGO EN TU PUTA MADRE! ME CAGO EN TU PUTA MADRE!»” („Mă c... pe c... de mă-ta!”), a scris „centralul” în raport, cu majuscule.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Marca menționează și că membrii Comisiei de arbitri au proba audio în care se aud clar insultele atacantului.

„Cred că este exagerat să-l pedepsești cu opt jocuri, dar nu se poate face nimic..”
Jordi Alba, fundaș FC Barcelona

Citește și:

Scandal-MONSTRU la meciul care a decis titlul în La Liga! Diego Costa l-a înjurat pe arbitru: „Mă c... pe c... de mă-ta!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
sergiu37
sergiu37  •  11 Aprilie 2019, 17:12

Se pare că VAR-ul nu e de niciun folos, tot reușește Barca să cumpere arbitrii.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează