INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona contraatacă! Dacă îl ratează pe Ribery, a pregătit 41 de milioane de euro pentru Robinho!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 iunie 2009 00:00

Barcelona a pregătit o ofertă de 41 de milioane de euro pentru brazilianul Robinho în eventualitatea în care nu va reuşi să-şi asigure serviciile lui Franck Ribery, declarat disponibil de conducătorii lui Bayern.

Dacă francezul va alege să onoreze una dintre propunerile pe care le are din partea lui Real Madrid, Chelsea sau Manchester United, Pep Guardiola s-a gîndit la o variantă de rezervă. Profitînd de relaţia tensionată dintre Robinho, şi managerul lui City, Mark Hughes, tehnicianul catalanilor s-a gîndit să îi ofere fostului atacant al Madridului şansa de a demonstra că specialiştii s-au înşelat atunci cînd i-au anunţat declinul. Deşi a evoluat pentru Real, Robinho este un fan declarat al metodelor de pregătire folosite de Guardiola şi nu ar avea nici o problemă să ajungă la rivala de pe Camp Nou.

Conform TV3, cea mai probabilă variantă prin care mutarea ar putea să se realizeze o reprezintă împrumutul brazilianului în Catalunya pentru un sezon, la finalul căruia gruparea azulgrana ar avea opţiunea de a-l achiziţiona definitiv.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
 •  18 Iunie 2009, 00:17

De cate ori trebuie sa zicem la ziaristii GSP ca Barcelona e echipa blaugrana, nu azulgrana.

 •  17 Iunie 2009, 19:52

Nu cred ca Barcelona poate face o asemenea imprudenta. Ce sa caute Robinho la Barca? Sa strice atmosfera in vestiar?

 •  17 Iunie 2009, 18:52

minciuna..nu cred

Vezi toate comentariile (3)
Comentează