INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

BARCELONA // Dezvăluiri din vestiarul Barcelonei » Neymar, transferul pe care Leo Messi și restul echipei și-l doresc neapărat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 februarie 2020 18:33

Jordi Mestre, fostul vicepreședinte al Barcelonei, a vorbit în premieră după plecarea de la club și a dat detalii din vestiarul catalanilor.

Fostul oficial a dezvăluit că jucătorii echipei antrenate de Quique Setien și-au dorit ca Neymar să revină la club și au cerut conducerii acest lucru.

„Cât am fost la echipă, s-a întâmplat o singură dată ca jucătorii să ceară un transfer. L-au vrut pe Neymar. Jucătorii l-au vrut, dar conducerea se ocupă de transferuri. L-au cerut, dar nu au făcut presiune. Eu aș fi fost de acord ca Neymar să revină, nu sunt orgolios. Dar ca să se întoarcă, trebuie ca anumite condiții să fie îndeplinite. 

În primul rând, PSG trebuie să accepte oferta. După aceea, trebuie să renunțe la procesul pe care îl are cu noi și să înțeleagă că a făcut ceva greșit. După aceea, trebuie să renunțe la acele petreceri”, a declarat Mestre într-un interviu pentru Ràdio Catalunya.

160.000.000 de euroeste cota lui Neymar, potrivit transfermarkt

Neymar (28 de ani) a plecat la PSG în vara lui 2017, pentru 222 de milioane de euro. În vara lui 2019, cele două cluburi au negociat pentru revenirea atacantului brazilian, dar nu au ajuns la un acord.

Citește și: 

Ronaldo a spus de ce a plecat de la Barcelona, la 23 de ani după „divorț”! Motivul pune într-o lumină proastă clubul catalan

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
753720451412471
Andrei Ionescu  •  12 Februarie 2020, 23:03

Neymar e poveste. Cine da 160 de milioane pe Neymar? Nu merită! Băiatul are bani multi si ***etc Dacă aș conduce un club nu m-ar interesa Neymar.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovina2020
ovina2020  •  12 Februarie 2020, 19:54

Neymar vrea sa joace la clona becalifera de aia nu se intoarce la Barca

Vezi toate comentariile (2)
Comentează