INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - EIBAR 3-0

BARCELONA - EIBAR 3-0 // VIDEO Lionel Messi strivește cărțile de istorie! » Borna ULUITOARE atinsă după golul din meciul cu Eibar

Leo Messi a înscris golul 400 al său în La Liga // FOTO: Reuters
Leo Messi a înscris golul 400 al său în La Liga // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 ianuarie 2019 21:25

LIONEL MESSI // Barcelona a învins-o la scor de neprezentare pe Eibar, într-un meci din etapa a 19-a din La Liga. Catalanii s-au impus cu 3-0 după golurile reușite de Luis Suarez (19, 59) și Leo Messi (53).

Reușita argentinianului din repriza secundă consemnează un nou record fabulos. Leo Messi a ajuns la 400 de goluri marcate în La Liga pentru Barcelona, record absolut pentru un jucător pe prima scenă din Spania. 

Nimeni în istorie nu mai reușise să înscrie 400 de goluri în La Liga, iar recordul lui Messi e cu atât mai impresionant prin prisma numărului de partide care i-au trebuit pentru a reuși acest record: „doar” 435 de meciuri.

VIDEO cu golul lui Leo Messi!

17 goluria înscris Messi în acest sezon la Barcelona

Messi e urmat în clasamentul marcatorilor din prima ligă spaniolă chiar de Cristiano Ronaldo, cel care a punctat de 311 ori în cei 9 ani petrecuți la Real Madrid.

Victima preferată a lui Leo Messi a fost FC Sevilla, împotriva căreia a înscris de 25 de ori. Superstarul Barcelonei a punctat de 23 ori împotriva lui Atletico Madrid și de 18 ori în poarta marii rivale Real Madrid.

Vezi și: BETIS SEVILLA - REAL MADRID 1-2 // Real Madrid, victorie dramatică pe terenul lui Betis » Santiago Solari, salvat de o superexecuție în minutul 88

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
lionforever
lionforever  •  14 Ianuarie 2019, 09:04

Un jucător inegalabil.

pain89
pain89  •  14 Ianuarie 2019, 07:39

Ronaldo 292 de mciuri 311 goluri are mai multe goluri decat meciuri, pai ronaldo s-a impus si in anglia si in italia si la nationala messi nu poate decat la barca nici la nationala nu face nimic mai si influenteaza selectia de il tine pe icardi in afara nationalei

sala_dalles
sala_dalles  •  13 Ianuarie 2019, 22:37

Pe la sfirsitul l anilor 90 mai veneam prin bucuresti sa imi vad familia , prietenii etc ....si mai merge am sa vizionez cite vreun film pe marble ecran. Se termina filmul si urma coloana Sonora ci mesaj on prim plan ! Omul asta nu e de pe planeta boasts!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close