INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - GRANADA 1-1

FOTO Barcelona - Granada 1-1 » Trupa lui Koeman, pas greșit pe Camp Nou! Clasamentul ACUM

Barcelona și Granada se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 5 din LaLiga. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Telekom Sport 2, Digi Sport 1 și Look Sport. +10   FOTO
Barcelona și Granada se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 5 din LaLiga. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Telekom Sport 2, Digi Sport 1 și Look Sport.

Articol de GSP - Publicat luni, 20 septembrie 2021 23:58 / Actualizat marti, 21 septembrie 2021 00:47

Barcelona și Granada au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 5 din LaLiga. 

Fundașul portughez Domingos Duarte a deschis scorul după 85 de secunde. A profitat de o ieșire hazardată a lui Ter Stegen, de marcajul greșit al lui Frenkie De Jong și a reluat cu capul din 3 metri, în poarta goală.

Catalanii, cu o formulă experimentală în care apărarea avea o medie de vârstă de 20 de ani, s-au dezmeticit târziu. Prima ocazie importantă a venit în minutul 19, când Sergi Roberto a lovit bara transversală.

Barcelona, pas greșit în meciul cu Granada 

Robert Moreno, fostul selecționer interimar al Spaniei, a ordonat retragerea pe două linii. Barcelona a presat, dar a pedalat în gol. Dominarea a fost totală în partea secundă. Oaspeții nu s-au mai apropiat de poarta lui Ter Stegen, au fragmentat des jocul, au tras de timp cu fiecare ocazie ivită, dar au fost pedepsiți.

+6 FOTO

În minutul 86, Araujo a cerut penalty după un duel cu Quini. A urmat un meleu, în urma căruia cei doi au fost avertizați. „Centralul” Latre a așteptat decizia din camera VAR, apoi a fluierat reluarea jocului. Araujo s-a răzbunat în minutul 90, când a venit lansat și a reluat imparabil cu capul.

Barcelona pierde teren în lupta cu Real Madrid

Barcelona comite al doilea pas greșit în acest sezon. Este pe locul 7 după primele 4 etape, cu 8 puncte. Distanța până la liderul Real Madrid este de 5 lungimi. Granada a scăpat printre degete prima victorie stagională și ocupă prima poziție de deasupra liniei retrogradării.

FINAL » Barcelona - Granada 1-1

Barcelona - Granada, echipe de start: 

Barcelona: Ter Stegen - Dest, Garcia, Araujo, Balde - S. Roberto, Busquets, L. De Jong - Demir, Depay, Coutinho 
Rezerve: Neto, Pena - L. De Jong, Lenglet, Gavi, Mingueza, Pique, R. Puig 
Antrenor: Ronald Koeman 

Granada: Maximiano - Quini, Duarte, Abram, Escudero - Monchu, Milla, Eteki - Puertas, Molina, Machis 
Rezerve: Escandell - Arias, Bacca, Gonalons, V. Diaz, Montoro, Neva, Rochina, I. Ruiz, G. Sanchez, Soro, L. Suarez 
Antrenor: Robert Moreno

VIDEO Granada, „victima” favorită a lui Xavi la Barcelona

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Cristiano Ronaldo, victima unei escrocherii! Ce sumă a pierdut starul portughez

Pleacă Pochettino? Postarea momentului la Paris » Antrenorul, atacat de fratele șeicului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
reteleanu
reteleanu  •  21 Septembrie 2021, 09:33

din pacate, locul actual din clasament este cel real ca valoare a jocului (lotul are tineri cu potential, dar ar mai trebui sa arate si ei cate ceva, nu sa dea vina doar pe koeman).

ripensistu
ripensistu  •  21 Septembrie 2021, 01:37

Depay e gloaba mileniului.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează