INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

IANIS HAGI LA BARCELONA // Anunț surpriză din Spania! Barcelona i-a făcut deja programul lui Hagi jr.: îl împrumută la Valladolid

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iulie 2019 19:15

Ianis Hagi (20 de ani), mijlocașul celor de la Viitorul, continuă să fie în atenția celor de la Barcelona, care sunt dispuși să plătească 10 milioane de euro în schimbul său.

Cum mijlocașului român i-ar fi greu să prindă primul „11” la Barcelona, catalanii s-au gândit să-l împrumute mai departe la Valladolid, echipă patronată de brazilianul Ronaldo, anunță El Gol Digital.

Valladolid a scăpat de la retrogradare și Ronaldo vrea să construiască o echipă care să nu mai aibă emoții și anul viitor în La Liga. Echipa brazilianului nu are 10 milioane de euro pentru a-l aduce pe Ianis, dar fostul fotbalist vrea să profite de relațiile bune pe care le are cu Barcelona pentru a-l împrumuta pe fiul lui Gică Hagi.

Ronaldo vrea să-l cumpere!

Valladolid are și o variantă de rezervă. Dacă-l vor vinde pe Ruben Alcarez, care are clauza de reziliere de 12 milioane de euro, atunci alb-violeții se vor înscrie și ei la licitația pentru Ianis pentru a-l transfera definitiv. Alcarez e dorit de mai multe echipe importante din Spania.

Situația va fi clară în următoarele zile, Gică Hagi anunțând că în maximum trei zile transferul fiului său va fi oficializat.

Printre echipele interesate de Ianis Hagi în această vară se numără Sevilla, Barcelona, Bayern Munchen, Anderlecht, Ajax, Spartak Moscova și Dortmund.

36
de trofee are Spartak în istorie. În sezonul viitor va juca în preliminariile Europa League

Citește și:

IANIS HAGI LA SPARTAK MOSCOVA // Ianis Hagi, tot mai aproape de transferul la Spartak! Rușii au făcut o ofertă record pentru Liga 1

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (41)
andrei.f
andrei.f  •  08 Iulie 2019, 09:55
Postat de Pavel Radu pe 08 Iulie 2019, 08:01

Grav era daca il "împrumutau" la FCSB !

Evident, pt. Fcsb!

2398839403469012
Alex Bandu  •  08 Iulie 2019, 08:26

Un om cu un IQ normal dupa atatea transferuri promise si nici unul realizat,ar suferi o cadere psihica.Sa fie bine ca sa nu fie rau,asta este cel mai important ! Concluzile le trage fiecare ....

sexilian
sexilian  •  08 Iulie 2019, 08:09

se aplica sistemul CIOC-MECADAT pe baza de MISINDRILISM......un haloimis........

Vezi toate comentariile (41)
Comentează