INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona a primit acordul Ligii și a început negocierile! Jorge Messi a fost la casa lui Laporta în această dimineață: „Leo vrea să revină!”

Articol de - Publicat luni, 05 iunie 2023 14:29 / Actualizat luni, 05 iunie 2023 15:02

Lionel Messi (36 de ani) s-a despărțit de PSG în această vară și este ademenit la Al Hilal cu 400 de milioane de euro pe an. Dar Barcelona speră să-l readucă, la doi ani de la plecare în Franța. Azi, președintele Joan Laporta s-a întâlnit cu tatăl fotbalistului. 

După ce a câștigat campionatul în Spania, formația blaugrana a încercat să găsească soluții pentru a putea trece peste impasul financiar și a putea aduce noi jucători, în special pe Leo Messi. 

„Karim Benzema a semnat” » Anunț la o zi după ultimul meci la Real Madrid
TRANSFER
„Karim Benzema a semnat” » Anunț la o zi după ultimul meci la Real Madrid

La Liga ar fi dat OK-ul Barcelonei 

Presa din Spania scrie că președintele Joan Laporta ar fi reușit să-l convingă pe Javier Tebas, președintele Ligii Spaniole de Fotbal. Astfel, Barcelona ar fi făcut rost de fondurile necesare pentru a respecta fair-play-ul financiar și va putea incorpora noi fotbaliști.

Întâlnire Jorge Messi - Joan Laporta

 Iar Joan Laporta a început deja negocierile. Primul nume pe listă: Lionel Messi. Presa din Spania a publicat un filmuleț făcut în această dimineață în care Jorge Messi, tatăl și agentul lui Lionel Messi, intra în clădirea în care locuiește președintele Barcelonei, pentru a discuta despre o viitoare ofertă. 

La ieșirea de la discuțiile cu Laporta, Jorge Messi a declarat, potrivit Mundo Deportivo, că: „M-ar încânta la Leo să revină la Barcelona. Încă nu e nimic stabilit. Mai avem de discutat multe. Lui Leo i-ar plăcea să revină. Suntem încrezători că poate reveni.”.

  • Lionel Messi pleacă de la PSG la finalul lunii iunie, după 2 ani. El a venit de la Barcelona în 2021, după ce a stat 21 de ani la clubul blaugrana.
  • Are 672 de goluri și 303 pase de gol la Barcelona. în 778 de meciuri

Xavi îl laudă pe Lionel Messi: „Talent. Ultima pasă, lovituri libere, goluri” 

Xavi, antrenorul Barcelonei, a dezvăluit că a discutat fostul său coleg și spune că și-l dorește la club. 

„Nu am nicio îndoială că ne va ajuta. Leo poate să joace în mai multe poziții. Nouă fals, extremă, în centru, urcând pentru a oferi ultima pasă. Am văzut un Messi extraordinar la Mondial. Cred că mai are ani la nivel înalt înainte. Am vorbit și cu președintele Laporta despre Leo Messi. E un jucător decisiv, e încă înfometat, e un învingător, e un lider, un fotbalist deosebit. Ce ne-ar oferi Messi? Talent. Ultima pasă, lovituri libere, goluri. În ultima treime, face diferența”, spunea Xavi într-un interviu pentru cotidianul Sport.

Citește și: 

Destinație neașteptată pentru Ilkay Gundogan. Bild scrie că suporterii pot visa la întoacerea lui!

„Nu va mai fi un alt Zlatan” » S-a retras marele Ibrahimovici: o carieră cu un singur regret + 10 citate celebre

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
richter90210
richter90210  •  05 Iunie 2023, 23:03

Oare incearca sa ii forteze pe arabi sa pluseze si mai mult decat au facut-o? Mi-ar placea sa ma insel in privinta lui, dar nu cred ca are cea mai mica intentie sa vina la Barcelona. Personal mi-as dori asta, Messi da goluri dar si tine pe loc orice echipa, plus ca in general echipa joaca cu un om minus - el - in aparare. Real are mai mari sanse sa ia La Liga daca Barca il are pe Messi pe teren.

contrabas3
contrabas3  •  05 Iunie 2023, 18:29

Sunt fanul lui Messi și al Barcelonei, dar sper că nu vine înapoi. Ar însemna că tot ce a făcut Xavi până acum la echipă va trebui schimbat, iar echipa să joace doar pentru Messi. Dar săptămâna abia a început și multe se pot întâmpla până Vineri. :)

elgabri
elgabri  •  05 Iunie 2023, 16:21

Dar arbitrii sunt de acord cu aceasta mutare ??

Vezi toate comentariile (4)
Comentează