INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

BARCELONA. Lionel Messi se implică în transferul verii! L-a sunat pe cel mai căutat jucător al momentului: „Vino să joci cu mine!”

Lionel Messi vrea să joace alături de Lautaro Martinez la Barcelona
Lionel Messi vrea să joace alături de Lautaro Martinez la Barcelona

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2020 17:24

Lionel Messi (32 de ani), starul Barcelonei, l-a sunat pe Lautaro Martinez (22), colegul său din naționala Argentinei, pentru a-i cere să vină pe Nou Camp în această vară.

Anunțul îi aparține lui Adrian Ruben Fernandez, președintele lui Racing Club de Avellaneda, unul dintre oamenii care l-au descoperit pe atacantul lui Inter

Messi l-a sunat și i-a spus că vrea să joace alături de el. N-am niciun dubiu. Din acest motiv, înțelegerea dintre cele două cluburi este aproape de finalizare. Știu că lucrurile vor decurge bine, iar Lautaro va fi un înlocuitor execelent pentru Suarez”, a spus Fernandez, citat de sport.es.

  • Lautaro Martinez este un produs al lui Racing Club (Argentina), echipă de la care Inter l-a transferat în 2018 pentru 25 de milioane de euro.

BARCELONA. Lionel Messi, impresionat de Lautaro Martinez: „E complet. Seamănă cu Suarez”

Recent, Messi l-a lăudat pe Lautaro, comparându-l chiar cu Luis Suarez, jucătorul pe care Martinez ar urma să-l înlocuiască la gruparea catalană. 

BARCELONA. Lionel Messi se implică în transferul verii! L-a sunat pe cel mai căutat jucător al momentului: „Vino să joci cu mine!”

Lautaro Martinez 

Lautaro este un atacant impresionant, în special pentru că eu cred că este complet. E puternic, driblează bine, marchează, ştie să protejeze mingea. Dar trebuie să vedem ce se întâmplă în cele din urmă cu el şi cu alte nume despre care se vorbeşte.

Este spectaculos, are o condiţie impresionantă, se poate vedea că va fi un mare jucător. Acum a explodat şi o arată. E foarte puternic, e foarte bun în duelurile unu-la-unu, înscrie multe goluri, se luptă cu oricine în careu, rezistă, pivotează. Are multă calitate, e foarte complet. Seamănă mult cu Luis Suarez, ambii manevrează foarte bine mingea, o protejează, iar când vine vorba de a ataca în faţa porţii, fac lucruri similare”, spunea Messi pentru Mundo Deportivo.

Inter i-a stabilit prețul lui Lautaro Martinez

Inter Milano așteaptă 90 de milioane de euro plus doi jucători de la Barcelona în schimbul lui Lautaro Martinez: Arturo Vidal (32) și Antoine Griezmann (29), cel din urmă sub formă de împrumut pentru un sezon.

64 de milioane de euroeste cota de piață a lui Lautaro Martinez, conform Transfermarkt

25 de goluria înscris Lautaro pentru Inter, în 66 de apariții

VIDEO EMOȚIONANT. Nu există obstacol peste care să nu trecem! România va fi și mai puternică

Citește mai multe știri despre Barcelona:

Jihadist arestat la Barcelona » Pregătea un atentat cu dronă pe Camp Nou

Barcelona a pus ochii pe „următorul Dani Alves” » Înlocuitor pentru Nelson Semedo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  19 Mai 2020, 00:46

Isi ia teapa Inter daca il vinde cu doar 90 de milioane ...poate sa ii dubleze contractul sa prelungeasca si apoi sa il vanda cu 150-200 milioane sau mai multi jucatori la schimb si bani...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează