INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

BARCELONA - LIVERPOOL // VIDEO Leo Messi, surpriză din Argentina! Clipul care l-a emoționat pe starul Barcelonei

Leo Messi // FOTO: Guliver/GettyImages
Leo Messi // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 30 aprilie 2019 14:49

Leo Messi, 31 de ani, a avut parte de o surpriză din partea televiziunii argentiniene, TyC Sports.

Recent, Leo Messi a dezvăluit într-un interviu că fiul lui cel mare, Thiago, 6 ani, îl întreabă de ce îl critică lumea în Argentina. (Detalii AICI)

După ce Barcelona câștigat titlul sâmbătă, Leo Messi, împreună cu doi dintre copiii săi, s-a întâlnit cu un reporter al televiziunii TyC Sports. Acesta le-a arătat lui Messi și băieților lui un video cu mai mulți copii de vârsta lui Thiago, care îi spun acestuia că ei îl admiră și-l iubesc pe Leo.

 

„Thiago, fiul meu cel mare, are 6 ani și înțelege multe lucruri. Se uită mereu videouri pe YouTube, îi place fotbalul, vede multe lucruri acolo. Într-o zi a venit la mine și m-a întrebat: «de ce te omoară cu criticile în Argentina, tati? De ce te mai duci să joci pentru Argentina? De ce nu te iubesc oamenii?» Ce-i răspund? Că sunt doar unii care mă critică, îi spun că oamenii mă iubesc, îi amintesc cum mă tratează oamenii când mergem în Argentina, îmi cer să fac poze, să le dau autografe, îmi arată că mă iubesc. Îi spun că doar unii vorbesc urât de mine și atâta tot” Leo Messi, pe 30 martie

CITEȘTE ȘI:

A început războiul Barcelona - Liverpool! Jurgen Klopp, atac necruțător: „Nu e un templu al fotbalului”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Leo Messi e spaima fundașilor lui Liverpool: „Înnebunesc când îl văd în faţă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close