INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Bombă la Barcelona! Catalanii vor să-l înlocuiască pe Koeman și negociază cu o legendă

Bombă pe Barcelona! Catalanii au început negocierile cu Xavi
Bombă pe Barcelona! Catalanii au început negocierile cu Xavi

Articol de - Publicat duminica, 16 mai 2021 10:42 / Actualizat duminica, 16 mai 2021 11:45

Barcelona a început negocierile cu Xavi Hernandez (41 de ani), fostul mare jucător catalan. Acesta își va rezilia contractul cu Al-Sadd și îl va înlocui pe Ronald Koeman (58 de ani).

La mijlocul săptămânii, Xavi Hernandez și-a prelungit contractul cu Al-Sadd, încă un an, până în 2023, dar a lăsat acea portiță deschisă. O clauză potrivit căreia poate părăsi clubul qatarian în cazul unei oferte de la Barcelona. Și acea propunere există! După șase ani, legendarul jucător blaugrana se va întoarce foarte probabil pe "Camp Nou". Ca antrenor.

Barcelona negociază cu Xavi

Jurnalul catalan Ara a deschis site-ul cu această știre, titrând: „Toate drumurile duc la Xavi”. A anunțat că Barcelona a demarat negocierile cu fostul său căpitan, acesta discutând deja, se pare, cu directorul Mateu Alemany pentru staff-ul său.

În următoarele zile, tehnicianul în vârstă de 41 de ani se va întâlni cu președintele Joan Laporta pentru a stabili ultimele detalii ale acordului și a face planul pentru viitorul sezon.

Ronald Koeman: „Am fost tratat urât de presă”

Astfel, se va încheia aventura lui Ronald Koeman în Catalunya. Olandezul, venit în 2020, mai are contract cu Barcelona până în 2022, dar vechea înțelegere nu-l va ajuta să rămână. El le-a reproșat ziariștilor spanioli, mai ales celor catalani, că l-au criticat excesiv: „Am fost tratat urât de presă”.

25 de trofeea cucerit Xavi în 17 ani cu Barcelona

767 de meciuria jucat mijlocașul spaniol în Catalunya (85 de goluri)

10 cupea câștigat Xavi la Al-Sadd (patru ca jucător, șase ca antrenor)

Manchester City încă speră să-l aducă pe Messi

Chiar dacă toate semnele arată că Leo Messi va semna un nou contract cu Barcelona, Manchester City nu ar fi renunțat la ideea de a-l transfera pe argentinian. Campioanei Angliei i s-ar fi transmis că îl poate avea pe atacantul care va împlini 34 de ani pe 24 iunie dacă îi plătește 30 de milioane de euro net pe sezon. 

Conform The Sun, Messi ar accepta un contract pe 12 luni, cu opțiune pentru o stagiune suplimentară. În acest moment, sud-americanul câștigă numai din salariu 48 de milioane net anual. Dacă va rămâne pe „Camp Nou”, va primi probabil 24 de milioane.

VIDEO Gică Hagi, amintiri din perioada petrecută la Real Madrid și Barcelona: „Le iubesc pe amândouă!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Zidane pleacă de la Real Madrid » Și-a anunțat deja jucătorii! 3 nume uriașe pe lista „galacticilor”

Ianis Hagi, întâmpinat cu un sicriu verde » Incidente la sărbătoarea lui Rangers

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
1ianuarie
1ianuarie  •  16 Mai 2021, 18:15
Postat de undergrant pe 16 Mai 2021, 13:14

Conditia pusa de Messi ca sa ramana este ca el sa faca echipa plus schimbarile si sa faca doar ce vrea la antrenamente, ori cu Koeman nu merge asa ceva; de aceea il aduc pe Fernandez, e ca toti ceilalti dinainte, obedient lui Messi. Toata lumea stie asta dar le este frica de argentinian chiar si de la 2000 de km si ne baga minciuni pe gat...

Cu Xavi antrenor au locul trei garantat!

10203695746785863
Florea Stefan  •  16 Mai 2021, 13:18
Postat de danut1971 pe 16 Mai 2021, 12:36

poate al aduce gigi la fcsb

Al aduce? Asa se scrie? Mai treci pe la scoala, apoi discutam si de fotbal!

undergrant
undergrant  •  16 Mai 2021, 13:14

Conditia pusa de Messi ca sa ramana este ca el sa faca echipa plus schimbarile si sa faca doar ce vrea la antrenamente, ori cu Koeman nu merge asa ceva; de aceea il aduc pe Fernandez, e ca toti ceilalti dinainte, obedient lui Messi. Toata lumea stie asta dar le este frica de argentinian chiar si de la 2000 de km si ne baga minciuni pe gat...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează