INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona pregătește o nouă ofertă pentru Coutinho » Dezvăluiri despre acordul dintre jucător și Klopp

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 octombrie 2017 13:38

Barcelona l-a dorit în vară pe mijlocașul Philippe Coutinho, 25 de ani, dar Liverpool a refuzat oferta de 100 de milioane făcută de catalani.

Clubul spaniol ar putea face o nouă ofertă în vară, mai ales că, potrivit Mundo Deportivo, Coutinho și Liverpool au o înțelegere. Astfel, clubul englez i-a promis jucătorului că-l va lăsa să plece în ianuarie.

Jugen Klopp și jucătorul brazilian au discutat, iar fotbalistul a fost de acord să nu refuze să joace pentru Liverpool, iar englezii îl lasă să plece în această iarnă. Acum, Coutinho și Barcelona speră ca Liverpool să se țină de promisiune, iar catalanii vor face o nouă propunere.

45.000.000 €este cota lui Coutinho, potrivit transfermarkt.de

Coutinho a jucat 6 meciuri și a dat 3 goluri pentru Liverpool.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează